Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Κιλκισιώτες αστυνομικοί βρήκαν τον παραχαράκτη νομισμάτων

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς περίπτωση κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων που έλαβε χώρα την 28.11.2001 στη Θεσσαλονίκη.  Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων σε συνδυασμό με προπαρασκευαστικές πράξεις παραχάραξης.

Για τα βιβλία γλώσσας του Γυμνασίου μιλά ο Δημήτρης Νατσιός στη Γνώμη

Υποτροφίες ξένων κυβερνήσεων σε Έλληνες υπηκόους για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

α) Θερινά σεμινάρια γλώσσας και πολιτισμού για το θέρος του 2014
β) Προπτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Στην Τραπεζούντα και στην Παναγία Σουμελά Κύπριοι ποδοσφαιριστές

Στην Τραπεζούντα βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλωνας Λεμεσού, η οποία αντιμετωπίζει απόψε τη τοπική ομάδα στο στάδιο Αβνί Ακέρ.

80.000 λιγότεροι οι Έλληνες σε δυο χρόνια μνημονίων...

Του Δημήτρη Καζάκη
Οι θάνατοι στη χώρα μας πολλαπλασιάστηκαν, οι γεννήσεις καταβαραθρώθηκαν ενώ η μετανάστευση αυξάνεται ραγδαία. Η κυβέρνηση ζητωκραυγάζει για το επικαλούμενο πρωτογενές πλεόνασμα. Ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός αμέσως μόλις κατατέθηκε το σχέδιο του προϋπολογισμού, έτρεξε σαν τον γνωστό Χαρούλη από την παλιά διαφήμιση της Νουνού να πει τα καλά νέα στην Frau Μέρκελ.

Ο Κιλκισιακός στηρίζει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός πάντα συνεπής στο φιλανθρωπικό του έργο, βρίσκεται δίπλα και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

Ανοικτό το στρατόπεδο «ΔΑΜΙΑΝΟΥ», στην Αργυρούπολη Κιλκίς την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοινώνεται ότι στις 4 Δεκεμβρίου 2013, στο Στρατόπεδο «ΔΑΜΙΑΝΟΥ», στην Αργυρούπολη Κιλκίς, θα εορταστεί η μνήμη της Προστάτιδας του Πυροβολικού Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει για την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης και για την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον ίδιο Ιερό Ναό. Μετά τη Δοξολογία θα προσφερθούν οι καθιερωμένοι λουκουμάδες στο Στρατόπεδο «ΔΑΜΙΑΝΟΥ», όπου είναι και η έδρα της 116 Αερομεταφερόμενης Μοίρας Πεδινού Πυροβολικού. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη

Ομιλία και απογευματινό τσάι από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

"Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην απογευματινή του εκδήλωση την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων, Μητροπόλεως 11. Θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να μας μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Θεοδωρίδης με θέμα «Ορθοδοξία και οικογένεια». Σας καλούμε να συμμετέχετε στην συγκεκριμένη εκδήλωση και με αφορμή το θέμα της ομιλίας να προχωρήσουμε σε μία, σίγουρα, ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη."

3ο Συναπάντεμα Ποντιακών Πολιτιστικών Συλλόγων στο Κιλκίς

3ο Συναπάντεμα Ποντιακών Πολιτιστικών Συλλόγων στο Κιλκίς! Με τα 100 χρόνια Κιλκίς! Με ειδικό αφιέρωμα για τα Κρουσσοχώρια και την άγνωστη τραγική ιστορία του Ολοκαυτώματος στη ναζιστική κατοχή! Με αναφορές στο σημαντικότατο ερευνητικό έργο των αδελφών Ευσταθιάδη! Με τη νεολαία μας για να αφουγκραστούμε το όραμά της!

«12o «Κιλκισιώτικο Αντάμωμα» στην Αθήνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων» σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στο «12o «Κιλκισιώτικο Αντάμωμα», που διοργανώνει για τα «100 χρόνια Κιλκίς», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013, και ώρα 10:30 στην θεατρική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», οδός Αγίου Δημητρίου 55, (Άγιος Δημήτριος) στο δημαρχιακό Μέγαρο.

19ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου


Φαρμάκι … το φάρμακο για τον λαό!

Υπογράφει η Πανελλαδική Γραμματεία της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.
"Με αφορμή την άκρως αποπροσανατολιστική δημόσια συζήτηση για την τροπολογία περί των τιμών των φαρμάκων θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι όσο και αν μειώθηκαν οι τιμές των φαρμάκων ΤΕΛΙΚΑ οι ασθενείς πληρώνουν πολύ περισσότερα για την αγορά τους, αφού εκτοξεύτηκε η συμμετοχή των ασφαλισμένων από το 9% το 2010 στο 24% σήμερα. Και αυτό γιατί :

Πρόσκληση σε τσάι από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς


Νέα Δημοτική Κίνηση από την "Πρωτοβουλία Πολιτών Παιονίας"

Ανοιχτή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Παιονίας στα πλαίσια της ιδρυτικής διαδικασίας Δημοτικής Κίνησης για ένα άλλο Δήμο συμμετοχικό, διεκδικητικό, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ανάπτυξης  απέναντι στα μνημόνια που ισοπεδώνουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,  11:30 πμ. στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Δύο αγώνες θα δώσει η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς το διήμερο 30-11/ 1-12. Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο Άργος το τοπικό Διομήδη στις 18:00 για την όγδοη αγωνιστική της Α1 με διαιτητές τους Συρεπίσιο και Μερτινιάν και παρατηρητή τον κ. Μπεμπέτσο, σ'ένα παιχνίδι όπου το ζητούμενο είναι η καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου μοίρασαν τρόφιμα

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στα γραφεία των Τριτέκνων Πολυκάστρου στην Γοργόπη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, η διανομή τροφίμων σε όσες οικογένειες είχαν κάνει αίτηση για τρόφιμα στην αρχή του χρόνου και εγκρίθηκαν οι αιτήσεις τους από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων σε συνεργασία με την γ.γ.π.ς.(ταχιs) και του υπουργείου οικονομικών.