Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ιατρικές εξετάσεις των αθλητών του 'Αθλου Κιλκίς

Στις 2 Νοεμβρίου 2013 και ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν Ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από Ειδικευμένο ιδιώτη Παθολόγο Ιατρό. 

Απόηχος ενός λαμπρού Προσκυνήματος με τον Όσιο Δαβίδ στη Μητρόπολη Γουμένισσας

Ο δοξασμός των αγίων και των δικαίων είναι άλλο ένα τεκμήριο της μοναδικότητος της εκκλησιαστικής μας πίστης και ζωής, μια αισθητή γεύση της παρουσίας του Θεού στη ζωή μας.

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

100 χρόνια Σέρρες
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ύστερα από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών, συμμετείχε στην επετειακή παράσταση του Λ.Ε.Σ. με την ευκαιρία του εορτασμού 100 χρόνων ελευθερίας της πόλης των Σερρών και συμπλήρωσης 56 χρόνων λειτουργίας του Λ.Ε.Σ. με θέμα «Η συμβολή του Λυκείου των Ελληνίδων Σερρών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και της περιοχής μας, 1957-2013». Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Τ.Ε.Ι. Σερρών το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ.

Παγκόσμια Ημέρα σήμερα κατά των εξορύξεων στη Χαλκιδική – Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

«Υποχρέωση μας να προστατεύσουμε με την φωνή μας όλους αυτούς που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία της εξουσίας. Πιστεύουμε ότι ενωμένοι έχουμε τη δύναμη». Αυτό τονίζουν οι επιτροπές κατοίκων της Χαλκιδικής καλώντας για μαζική συμμετοχή στις σημερινές (9 Νοεμβρίου) συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δράσης ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού στη Χαλκιδική.

Αγαθοπούλου: "Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και συμπαραστέκεται στους αγώνες των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, των αμφισεξουαλικών και των διεμφυλικών ατόμων"

Με αφορμή ερώτημα που απηύθυνε αναγνώστης τοπικής εφημερίδας, σχετικά με την άποψη της βουλευτή Ειρήνης Αγαθοπούλου για τις «παρελάσεις ομοφυλοφίλων», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με επιστολή της στην εφημερίδα ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: "Αυθαίρετες και ληστρικές περικοπές επιδόματος ατόμων με αναπηρία"

"Αγανάκτηση προκαλεί η σπουδή που εδώ και καιρό επιδεικνύει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας να ενημερώνει νέους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων μέσω των κοινωνικών δομών Πρόνοιας των Δήμων, ότι έχει αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού του χρόνου καταβολής του πενιχρού επιδόματος και ως εκ τούτου αυτό θα καταβληθεί «κουτσουρεμένο», ενώ ταυτόχρονα όσοι το έχουν ήδη πάρει με βάση τον αρχικό υπολογισμό, οφείλουν να το επιστρέψουν (!).

Στους Δήμους για σύμφωνο συμβίωσης οι gay

Ο αποκλεισμός των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης αποτελεί παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Παρουσιάζεται σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στο Κιλκίς, το Φωτογραφικό Λεύκωμα με τους Νεκρούς Κιλκισιώτες στο Έπος του 1940