Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Καταπολεμήστε την κακοσμία του στόματος

Η κακοσμία του στόματος είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση κατά την επαφή μας με άλλα άτομα. Η άσχημη αναπνοή μπορεί να απωθήσει τους γύρω μας.

Η πρόληψη είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει κάποιος να προσέξει.

Του πήραν 26 τόνους πατάτες αλλά ξέχασαν να πληρώσουν

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, περίπτωση εξαπάτησης ημεδαπού 66 ετών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 42 και 45 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της απάτης.

Πρώτος χρήστης των Google Glass στην Ελλάδα ο Δήμαρχος Κατερίνης

Πρώτη στάση στην πόλη της Κατερίνης έκανε σήμερα το Google Glass, λίγες ώρες πριν την παρουσίασή του στο Google Developers Festival που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ο οποίος συμμετέχει στη διοργάνωση των προγραμματιστών της Google, φόρεσε πρώτος τα έξυπνα γυαλιά υπό τις οδηγίες του Google Glass explorer και προγραμματιστή Android Martin Pelant και την παρουσία του υπεύθυνου της διοργάνωσης Παναγιώτη Τζίνη. 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 13 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Προληπτικά μέτρα σε λεβητοστάσια – καλοριφέρ

Υπογράφει για τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας ο Πυραγός Χρήστος Ι. Γκαντίδης
1) Το λεβητοστάσιο (λέβητας, καυστήρας, κυκλοφορητής, κλειστό δοχείο διαστολής κ.λ.π. εξαρτήματα) τοποθετείται σε ανεξάρτητο χώρο της οικοδομής με είσοδο – έξοδο προς ελεύθερο χώρο.

Βιωματικά εργαστήρια με θέμα "Εισαγωγική Επιμόρφωση στις Σχολικές Δραστηριότητες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς και το Κ.Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν το 1ο Βιωματικό Εργαστήριο διάρκειας 12 ωρών με θέμα : Εισαγωγική Επιμόρφωση στις Σχολικές Δραστηριότητες, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 έως 18:00.

Όλοι στη διαδήλωση στις 9 Νοέμβρη για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ

Το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι γονείς των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» για τη διάθεση του σχολικού λεωφορείου και δυο Κοινωνικών Φροντιστών.

Αιτήσεις δικαιούχων καπνοπαραγωγών για την πληρωμή της Γ’ δόσης

Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων καλούνται οι δικαιούχοι καπνοπαραγωγοί του Μέτρου 144 του ΠΑΑ 2007 – 2013 που δεν υπέβαλλαν αίτηση κατά την περίοδο υποβολής 12-06-2013 έως 29-07-2013 να υποβάλλουν ηλεκτρονικά και έντυπα αίτηση πληρωμής για τη γ’ δόση της οικονομικής ενίσχυσης που προκύπτει από την ένταξή τους στο μέτρο.

Η τρομοκρατία δεν μας σταματά - Ο αγώνας συνεχίζεται !

Υπογράφει η  ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης
"Όλοι στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 9 Νοέμβρη στις 11 πμ στην πλατεία ΧΑΝΘ
Από τη μια μεριά ο θαυμαστός κόσμος των πολυεθνικών, των διεθνών κερδοσκόπων, των ντόπιων μεγαλοεργολάβων, των καναλαρχών και του πολιτικού τους προσωπικού, η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τα μνημόνια της εξαθλίωσης, το ξεπούλημα της χώρας και της ακραίας κρατικής καταστολής.

Τον Παύλο επισκέφθηκε ο Σταμάτης

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ αποτελούμενο από τον Γραμματέα Παπουλίδη Σταμάτη και τον υπεύθυνο τομέα αυτοδιοίκησης Ανθρακίδη Αιμ. Θεμιστοκλή συναντήθηκε την Τρίτη 5 Νοέμβριου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Τονικίδη Παύλο.

"Μας ρουφάει το μεδούλι η ΑΕΠΙ"

Υπογράφει ο Νίκος Τερζενίδης
Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης - Αναψυχής και Εστίασης ν. Κιλκίς
"Αγαπητοί συνάδελφοι,
«Μέχρι τώρα μας ρουφάει το μεδούλι η ΑΕΠΙ, στην οποία υποχρεωνόμαστε να προπληρώνουμε κιόλας για να αποκτήσουμε την άδεια μουσικών οργάνων για ένα έτος και μετά να πάμε στο δήμο και να πληρώσουμε άλλο ένα χαράτσι, 75 ευρώ παράβολο, για να προμηθευτούμε την περιβόητη άδεια μουσικών οργάνων, διότι η αστυνομία καιροφυλακτεί (ούτε υπάλληλος της ΑΕΠΙ να ήτανε, δε θα έριχνε τόσες μηνύσεις για μια κατοχή άδειας μουσικών οργάνων με αποτέλεσμα μετά από τρεις μηνύσεις το κλείσιμο των καταστημάτων μας).

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στα Τέμπη

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αποφάσεις των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρισας και Πιερίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην κοιλάδα των Τεμπών, για τις ημέρες 12 και 13-11-2013 και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.), από τη χ/θ 365+477 (κόμβος Γυρτώνης) μέχρι τη χ/θ 390+700 της Π.Α.Θ.Ε. (διασταύρωση Στομίου). 

Σκοτώθηκε 30χρονος σε τροχαίο

Στις 07 Νοεμβρίου 2013 το μεσημέρι, στην παράπλευρη της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών (ύψος Αγίου Παύλου), η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 30χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Η Τόλμη Κιλκίς σε φιλικούς αγώνες Taekwondo WTF στα Γιαννιτσά

Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF παίδων – κορασίδων διεξήχθησαν στο κλειστό στάδιο Παλαιού Μυλότοπου Γιαννιτσών υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Γνωστή βιομηχανία στην Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς αναζητά ηλεκτρονικό, απόφοιτο ΤΕΙ με γνώσεις αυτοματισμού και PLC 
Δείτε ΕΔΩ

Αγαθοπούλου: "Αποκλεισμένοι από υγειονομική περίθαλψη εκατομμύρια συμπολίτες μας"

Ρωμαίηκα, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ
Είμαι ένα Ελληνόπουλο
ψάχνω χρηματοδότες
να με δουν στην παρέλαση
ρουφιάνοι και προδότες.

Πρώτοι αγώνες δρόμου αντοχής και εμποδίων 8 χλμ.

Τους πρώτους αγώνες δρόμου αντοχής και εμποδίων 8 χλμ. διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Αγώνων Αντοχής και Εμποδίων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη των Δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.