Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Παναγιώτης Αμοιρίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ για την Επιμορφωτική Κιλκίς


Επιστρέφει στην αγωνιστική δραστηριότητα η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Με τον αγώνα απέναντι στο Φοίβο Συκεών το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 18:30 στο νέο Δ.Α.Κ. ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από την εικοσαήμερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς.

Οι σωτήρες του σοσιαλισμού και του έθνους

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Μια νέα πρωτοβουλία ανασύστασης της κεντροαριστεράς, η «Κίνηση των 58», έρχεται να συμπληρώσει όμοιες προσπάθειες, προερχόμενες κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Η σημαντική διαφορά της εν λόγω Κίνησης σε σχέση με τα «πολιτικά στέκια» που φυτρώνουν σαν νούφαρα τον τελευταίο καιρό είναι μια: Οι «58» δεν φαίνεται ότι έχουν την προσωποπαγή δομή των ανταγωνιστικών αυτών πολιτικών χώρων.

Ξεκίνησε η λειτουργία της B΄ Εκπαιδευτικής Σειράς, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την 04-11-2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, ξεκίνησε η λειτουργία της B΄ Εκπαιδευτικής Σειράς, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) με τη συμμετοχή είκοσι ενός (21) Αξιωματικών Στελεχών από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας (τις περιοχές της Θράκης, Μακεδονίας, Θεσσαλίας & Ηπείρου), εκπαιδευτικού έτους 2013-2014. 

Το Γερακαριό αντιμετωπίζει εντός έδρας ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου Δόξα Γερακαριού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα την προσεχή Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 15:00. Με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα την διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, η ομάδα θα παρουσιαστεί χωρίς προβλήματα και απουσίες ποδοσφαιριστών επιδιώκοντας την τέταρτη κατά σειρά νίκη της στο πρωτάθλημα.

Τετραήμερο καινοτομίας με τα χρώματα της Google

Στα χρώματα της Google θα ντυθεί η βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα ο χώρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις 7-10 Νοεμβρίου, μιας και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη νοτιοανατολική Ευρώπη, το Google DevFest (Developers Festival / Φεστιβάλ Προγραμματιστών) με πρωτοβουλία του Google Developers Group (GDG) Θεσσαλονίκης.

Ερώτηση Παραστατίδη για τα προβλήματα των γεωργοκτηνοτρόφων

Προβλήματα γεωκτηνοτρόφων φέρνει στην βουλή προς συζήτηση με επίκαιρη ερώτηση του προς τον υπουργό γεωργίας, ο Βουλευτής του Νομού Θεόδωρος Παραστατίδης.

Αφήνουμε πίσω τους "αρουραίους"

Υπογράφει ο Θανάσης Τατάρογλου
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
"Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πανελλαδικά, θέλω να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους, όλα τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς.

Τα επόμενα μέτρα θα αφορούν πάλι εμένα

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Είμαστε «Σε τροχιά εξόδου από την κρίση» λέει ο Σαμαράς. Προφανώς μόνο αυτός και ο Στουρνάρας είναι σ αυτή την τροχιά, γιατί όλοι οι υπόλοιποι. Ή μήπως εσείς καταλάβατε κάτι άλλο;

Ο Άγιος Τρύφων Γουμένισσας παρέλασε στην Απελευθέρωση Παιονίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών "Άγιος Τρυφων" Γουμένισσας τίμησε τη μνήμη όσων πολέμησαν και τον αγωνα τους, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παιονίας, για την 101η Επέτειο Απελευθέρωσης της Γουμένισσας-Παιονίας από τον Οθωμανικό ζυγό, με τμήμα του χορευτικού του συλλόγου παρελαύνοντας στις 23 Οκτωβρίου 2013 στην Ιστορικη Εδρα της Παιονίας τη Δημοτικη Κοινοτητα Γουμένισσας.

«Η Καρδιά της Κάτιας». Ένα παραμύθι βγαλμένο από την καρδιά.

Της Χαρούλας Καραπίδου
Μετά την πρώτη και πολύ επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Η Καρδιά της Κάτιας» στα πλαίσια του 15ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας, η θεατρική σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ παρουσίασε και πάλι το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς την πρώτη της αυτή προσπάθεια στο παιδικό θέατρο.

Η 60η Εθελοντική Αιμοδοσία του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας


Με αθρόα προσέλευση μελών και φίλων διενεργήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 η 60η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας.

Εκδρομή πήγε ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς οργάνωσε μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στο Πάικο, με αφορμή τον 3ο αγώνα ημιμαραθωνίου δρόμου που πραγματοποιήθηκε. «Καλεσμένοι» ήταν γονείς και παιδιά του συλλόγου καθώς και όποιος ήθελε να συμμετάσχει.