Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2012

O ΟΠΕΚΕΠΕ, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 321699/5981/21-08-2008 απόφασης, μετά την εξέταση των ενστάσεων προέβη στην έκδοση των καταστάσεων δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων για την Εξισωτική Αποζημίωση 2012 (Μέτρα 211 – 212 του ΠΑΑ 2007-2013).

Υπογραφή συμβάσεων για δικαιούχους της δράσης «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων των ΝΕΩΝ ΕΝΤΑΞΕΩΝ της δράσης 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών». Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι που περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα πρέπει να προσέλθουν στη ΔΑΟΚ Κιλκίς μέχρι τις 31 /10/2013 για την υπογραφή συμβάσεων.

Οικονομικά στοιχεία για ΑΕΠΙ και GEA ζητά ο Αυγενάκης

Αναλυτικά στοιχεία που θα περιλαμβάνουν τα έσοδα των εταιρειών είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων Α.Ε.Π.Ι. A.E. και G.E.A. των τριών τελευταίων ετών, και τα αναλυτικά τα έξοδά τους, ζητά μεταξύ άλλων με αίτηση κατάθεσης σχετικών εγγράφων από τις οικονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και τις υπηρεσίες του εποπτεύοντος Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Εξεταστικά κέντρα του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2013

Δείτε

Τον συνέλαβαν στη Νέα Σάντα Κιλκίς για πέντε καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (15.10.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 71 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Αυλαία για το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Έπεσε για μια ακόμη χρονιά η αυλαία του 15ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.
Παραστάσεις από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στη σκηνή, στις πλατείες, στα στενά της πόλης μας, μουσικές, χρώματα και ήχοι άνθισαν στις ψυχές και η παγκόσμια γλώσσα, η γλώσσα της τέχνης και του πολιτισμού, για μια ακόμη φορά αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτητο δεσμό των ανθρώπων.

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ), διοργανώνει εκδήλωση ενόψει της επετείου της 28ης Οκτώβρη, την Παρασκευή 25 Οκτώβρη και ώρα 6 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η εκδήλωση περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας «Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα»(the boy in the striped pajamas) σε σκηνοθεσία Μαρκ Χέρμαν, έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου.

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο. 
Αφορά το διάστημα μετά τη συγκομιδή της βαμβακοκαλλιέργειας.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας ευχαριστεί

Το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης του Δήμου ΠΑΙΟΝΙΑΣ εκφράζει την ευχαρίστηση προς την Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Π.Ε.Φ.Θ.Ιεράπετρας για την πρόσκληση της συμμετοχής της ομάδας μας στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Ένα φεστιβάλ που δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από άλλα, και άλλες πόλεις με περισσότερα χρόνια εμπειρίας στον θεσμό.

Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Οκτωβρίου 2013
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ CHAMPIONS (ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΠΥΛΑΙΑ
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦ.ΟΔΟΥ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ μετά την σήραγγα.
13:30 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β1 9ν9 (γεν. 2005-06) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΠΑΟΚ
14:30 ΤΖΟΥΝΙΟΡ Γ1 9v9 (γεν. 2003-04) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΠΑΟΚ
14:30 ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ Δ2 9ν9 (γεν. 2001-02) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση για τους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού μας, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο , ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 καθορίζονται ως εξής : 

Για την φορολόγηση του αγροτικού κλήρου ο ΣΥΡΙΖΑ λέει,,,

Υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Η απόφαση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του μνημονιακού Πρωθυπουργού να φορολογήσει τον αγροτικό κλήρο υποδηλώνει το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούν οι μνημονιακές πολιτικές, που αντί να επιλύουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας, στραγγαλίζουν κάθε αναπτυξιακή προοπτική και δημιουργούν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης για όλη την κοινωνία.

«Για τη μανούλα και την πεθερούλα του Στουρνάρα ρε γαμώτο»

Υπογράφει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Τεράστια είναι η ανταπόκριση εργαζομένων και απολυμένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απ’ όλες τις πόλεις της χώρας, στην έκκληση που απηύθυνε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να δείξουν την κοινωνική ευαισθησία τους και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στη μητέρα, την πεθερά και το πεθερό του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα που καλούνται να τα βγάλουν πέρα με μόλις 500,00 ευρώ το μήνα.

Καταστάσεις αιτούντων για τη δράση «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι έχουν δημοσιευτεί οι οριστικοποιημένες καταστάσεις με τις τελικές κατατάξεις των αιτούντων στη δράση 1.4 «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», πρόσκληση 4542/02-04-2012 των νέων εντάξεων της δράσης.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Δεύτερο χτύπημα από Προβόπουλο – Νέα τορπίλη από την Τράπεζα της Ελλάδος στο «success story» Σαμαρά –Στουρνάρα μια εβδομάδα μετά την πρόβλεψη για ύφεση άλλα δύο χρόνια – Ανεβάζει σε 9 δις το ταμιακό έλλειμμα στο εννεάμηνο, από 6,5 δις το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σβήνοντας οριστικά τις προσδοκίες για πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος της χρονιάς, χωρίς εντυπωσιακές λογιστικές αλχημείες.. · Αλ. Τσίπρας: Πολιτιστική και κοινωνική συμμαχία για τα Πανεπιστήμια·Φωτοβολταϊκά – Βουλευτές της Ν. Δ. διαχωρίζουν τη θέση τους από τη φωτογραφική διάταξη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Ώχ! Η τρόικα ζητάει μέτρα για 6 δις.. – Έρχονται από Δευτέρα με άγριες διαθέσεις ο Τόμσεν και η παρέα του·Σοκ! Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, τελευταίο το ΠΑΣΟΚ- Δημοσκόπηση –ψυχρολουσία (σε Α΄ και Β΄ Αθηνών) . Ψαλιδίσει τη διαφορά από τη ΝΔ. ., ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν «πατάει καλά» ·Με δύο νέους φόρους το πόρισμα 3 για τον ΕΟΠΥΥ –Στα χέρια του Άδωνη Γεωργιάδη

Αγώνες MMA, Kick Boxing, Muay Thai, Kyokushin Karate στο Κιλκίς

Βραδιά αγώνων με τους καλύτερους αθλητές του MMA, Kick Boxing, Muay Thai, Kyokushin Karate στο δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς στις 27 Οκτωβρίου. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι στις 18:00 με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ελέγχθηκαν (6.730) σχολικά λεωφορεία, και βεβαιώθηκαν (343) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας προγραμμάτισε και υλοποίησε με εντατικούς ρυθμούς, συντονισμένους και στοχευμένους ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, σε όλη την επικράτεια.