Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Πραγματικότητα η Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς


Απεργοσπάστες στην Coca Cola

H διεύθυνση της Coca Cola 3 E αθέτησε την προσωρινή συμφωνία της με το Σωματείο των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης για την παραλαβή των ληξιπρόθεσμων προϊόντων από το χώρο του εργοστασίου και ενεργοποίησε απεργοσπαστικό μηχανισμό με φανερή πρόθεση τη δημιουργία επεισοδίων με τους συγκεντρωμένους απεργούς.

Κατασχέθηκαν 102.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών πέτυχαν χθες (08.10.2013) το μεσημέρι τη σύλληψη τεσσάρων υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 26, 29, 29 και 30 ετών, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Η σιωνιστική αποστολή του Αντώνη Σαμαρά

Του Δημήτρη Καζάκη
Τι δουλειά έχει ο Σαμαράς στις ΗΠΑ; Απλή εθιμοτυπική επίσκεψη αρχηγού κράτους στην υπερδύναμη; Ή κάτι πολύ περισσότερο και πολύ χειρότερο; Ήδη ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός κλείνει σχεδόν εβδομάδα παραμονής στις ΗΠΑ με συναντήσεις και επαφές που δίνουν την ταυτότητα και τον λόγο της επίσκεψής του. Ο Σαμαράς γνωρίζει ότι τα ψωμιά του στην Ελλάδα είναι λίγα. Το κόμμα του, όχι η ΝΔ, αλλά αυτό που έχει δημιουργηθεί από τους δυο εταίρους της συγκυβέρνησης μαζί με την ομάδα Βενιζέλου, πνέει τα λοίσθια.

Αγιασμός για τη “Σχολή Γονέων” του δήμου Κιλκίς

O καθιερωμένος αγιασμός για τη “Σχολή Γονέων” της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 18:00.

Το ενδιαφέρον των γονιών για τις φετινές ομάδες ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς έως τώρα οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις 50. Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή Γονέων συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Πορνογραφία ανηλίκων σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, για την αντιμετώπιση της «πειρατείας» συνδρομητικών υπηρεσιών και της πορνογραφίας ανηλίκων

Επίσκεψη Θανάση στον κ.κ. Άνθιμο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν πέντε άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες (08.10.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, πέντε ημεδαποί ηλικίας 38, 44, 43, 45 και 45 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, πώλησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών και της αντίστασης.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 (8 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φιλοσοφική νυκτηγορία (β΄ περίοδος) με τον Όμηρο Ταχμαζίδη στο καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22 – Θεσσαλονίκη) με θέμα: “Ενημέρωση, επαγγελματικός κανόνας και ηθική – προοπτικές για μια άλλη δημοσιότητα”.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2014 το ΚΚΕ λέει…

"Το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014 αποτυπώνει την κλιμάκωση της συνεχιζόμενης επίθεσης ενάντια στην εργατική τάξη και τα πλατιά λαϊκά στρώματα για τη λεγόμενη δημοσιονομική εξυγίανση και την έξοδο από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος του κεφαλαίου.

Ξυπνήστε Στουρναραίοι, πριν είναι πολύ αργά...

Γράφει ο Θάνος Οικονομόπουλος
Την ιστορία με τον γάιδαρο του Χότζα , που πάνω που έμαθε να μην τρώει... ψόφησε, την έχει ακούσει ποτέ ο "πάντα γελαστός και πάντα... γελασμένος" υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας;

Επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου στους αγρότες

Μετά την επίλυση του προβλήματος, για την εκκαθάριση της πληρωμής στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, για την επιστροφή της 2ης δόσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου 2013, το ΥπΑΑΤ ανακοινώνει ότι η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα αρχίσει σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους από αύριο, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013.

Έτοιμη η Μελέτη Σκοπιμότητας Εφαρμογής Μηχανισμού Έκπτωσης στην τιμή των καυσίμων στο νομό Κιλκίς

Τη Μελέτη Σκοπιμότητας Εφαρμογής Μηχανισμού Έκπτωσης στην τιμή των καυσίμων στο νομό μας, την οποία παρήγγειλε το Επιμελητήριο Κιλκίς, παρουσίασε η εταιρεία LEVER Α.Ε. που την εκπονεί, στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕ, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Συνελήφθη στους Ευζώνους Κιλκίς 51χρονος διακινητής λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (08.10.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 51 ετών, που διευκόλυνε την είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε έναν μη νόμιμο μετανάστη από έδαφος τρίτης χώρας.

Εγκρίθηκε πρόγραμμα για την απασχόληση 445 ανέργων γεωτεχνικών, τοπογράφων μηχανικών και οικονομολόγων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι σε συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη με τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013», ύψους 2.100.000 ευρώ, για την απασχόληση και απόκτηση της εργασιακής εμπειρίας 445 ανέργων επιστημόνων Πανεπιστημιακής/Τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο. 

Για πρώτη φορά προωθούμενες ελληνικές ποικιλίες οσπρίων και κτηνοτροφικών φυτών

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε απόφαση σχετικά με τον καθορισμό, για πρώτη φορά, των προωθούμενων για καλλιέργεια στη χώρα ελληνικών ποικιλιών οσπριοειδών και κτηνοτροφικών φυτών με στόχο τη μείωση της εξάρτησης της χώρας από τις εισαγωγές οσπρίων και ζωοτροφών.

Με στόχο να τριπλασιάσει τις νίκες της, η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Με στόχο να τριπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα αγωνίζεται η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 17:45 στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με αντίπαλο την αντίστοιχη των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, σ'ένα παιχνίδι που μέχρι πριν λίγα χρόνια ίσως έκρινε και τον πρωταθλητή.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Πολιτικοί απατεώνες – Πλήρης ευτελισμός Βουλής και θεσμών – Δεν κύρωσαν την ΠΝΠ, μένει το λουκέτο στην ΕΡΤ- Θάβουν οριστικά τη λίστα Λαγκάρντ ·Σε κόμμα και βουλευτές – Ψάχνουν το "μαύρο χρήμα" της Χ. Α. ·Αυταρχικό κρεσέντο – Η Παιδεία στο απόσπασμα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Εν ψυχρώ εκτέλεσαν την Ελλάδα – Κατέπεσαν τα άλλοθι Γιώργου και ΠΑΣΟΚ- Η «WSJ» δημοσίευσε τα απόρρητα ντοκουμέντα του ΔΝΤ και τους διαλόγους φωτιά·Τα ψέματα του «αισιόδοξου» Στουράρα – Συγκίνησε τους τηλεθεατές ο υπ. Οικονομικών: Ξέρω τι σημαίνει να ζεις με 500 ευρώ τον μήνα·Θερμά λόγια στο Ισραήλ για επενδύσεις – Το ενεργειακό κα ιη ασφάλεια στη Ν. Α Μεσόγειο στην κορυφή της ατζέντας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Ισραηλινό ομόλογό του