Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα προς όλους τους δρομείς από τον "Αίαντα" Κιλκίς

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς καλεί όλους τους δρομείς, τους ελεύθερα ασκούμενους, όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο και έχουν ως τρόπο ζωής τον αθλητισμό, να εγγραφούν στον σύλλογο χωρίς κανένα κόστος, ώστε να συμμετέχουν οργανωμένα σε αγώνες δρόμου ως ομάδα, να πληροφορούνται για τους επερχόμενους αγώνες σε όλη την Ελλάδα και να εγγράφονται ομαδικά ως σύλλογος ώστε να έχουν ειδικά πακέτα και χαμηλότερο κόστος συμμετοχής σε όλους τους αγώνες που αφορούν το τρέξιμο.

Για τα καυτά θέματα της Εκπαίδευσης μιλά στη ΓΝΩΜΗ ο Διευθυντής της Β'θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης


Mήπως «πλαφόν» και στα εγκλήματα;

Του Χρήστου Γιανναρά
Το έγκλημα, η βία, ο τραμπουκισμός, η παντοδαπή κακουργία στο όνομα ιδεολογικών αντιθέσεων ή πολιτικών στοχεύσεων δεν μπορούν να απειλήσουν τη δημοκρατία (την ομαλότητα του πολιτικού βίου), όταν λειτουργεί δημοκρατία. Tέτοια συμπτώματα, εμφανιζόμενα κατά συρροήν, μάλλον αποκαλύπτουν τη δημοκρατία καταργημένη, προσχηματική, σκιώδη.

Διαβάστε "Τα νέα του Κιλκίς"


Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Εφημερίδας των Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων "Τα νέα του Κιλκίς"
Διαβάστε το ΕΔΩ

ΕΛ.Γ.Α.: 1,7 εκατ.€ σε 2.631 παραγωγούς την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.631 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 1,7 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2012 και 2013.

Εντυπωσιακή εμφάνιση του ΓΑΣΚ στα “Κωνσταντινίδεια” της Νάουσας - Χρυσά μετάλλια για Νάνο & Αλερού

Η Γυμναστική Ένωση Νάουσας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας διοργάνωσαν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου τα "Κωνσταντινίδεια 2013", με τη συμμετοχή περισσότερων από τετρακοσίων αθλητών από την Β. Ελλάδα.

Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών

Του Δημήτρη Καζάκη
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου συνελήφθησαν με τις πυτζάμες μετά από εισαγγελική παραγγελία ο Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του. Η όλη επιχείρηση μοιάζει σε πολλά με την νύχτα των μεγάλων μαχαιριών, όταν ο Χίτλερ στα τέλη Ιουνίου του 1934 σε μια επιχείρηση σκούπα δολοφόνησε εκατοντάδες στελέχη των SA μαζί και τον αρχηγό της τον Έρνστ Ρομ. Η παραστρατιωτικήSA που βοήθησε τον Χίτλερ να ανέλθει στην εξουσία τρομοκρατώντας αντιπάλους και πολίτες, είχε γίνει πολύ δυνατή και πολύ ανεξάρτητη για να την ανέχεται ο Φύρερ. Κι έτσι άστραψαν τα μαχαίρια.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ξεκινούν οι συναντήσεις των βιωματικών σεμιναρίων για γονείς παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας

Από το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι η ομάδα γονέων για παιδιά νηπιακής & σχολικής ηλικίας, θα ξεκινήσει τις συναντήσεις από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 ( και κάθε Τρίτη για 10 συναντήσεις), από τις 9:30π.μ -11:30π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (οδός: Ανδρέα Παπανδρέου 2), στον 2ο όροφο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23413-53600, 53602 και 53604.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Ο Αλ. Τσίπρας στο φεστιβάλ των Νέων ΣΥΡΙΖΑ: - Εκλογές για λύτρωση από φασισμό και Μνημόνιο·Σαμαράς- Βενιζέλος από τη Ν. Υόρκη:- Αποκλείονται οι εκλογές, απολύτως..·Συνέντευξη – Ν. Κωνσταντόπουλος: - Ό,τι παρακάμπτει τις εκλογές λειτουργεί αποσταθεροποιητικά
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Και τώρα;; - Η «σιωπή» της αντιπολίτευσης και οι αντιδράσεις δικηγόρων και συνταγματολόγων – Αποφασισμένη (με κάθε τρόπο!) η κυβέρνηση να μη γίνουν εκλογές·Πώς θα χάσουν τα σπίτια τους οι συνταξιούχοι – Η αποκάλυψη – σοκ της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για την αντίστροφη υποθήκη ·Σαν Ασφαλιστική θα λειτουργεί πλέον ο ΕΟΠΥΥ! – Κλειστό συνέδριο στην Καλαμάτα χωρίς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ανησυχούν οι εργαζόμενοι του οργανισμού ότι θα γίνουν δεκτές οι απαιτήσεις της τρόικας

Συνέλαβαν 4 άτομα για κλοπές στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (29.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς και του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 16, 18, 25 και 28 ετών μέλη εγκληματικής οργάνωσης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

24 και 20 ετών οι νεκροί τροχαίου με μοτοσυκλέτα

Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2013 πρώτες πρωινές ώρες, στο Διαβατό Ημαθίας, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που συνεπέβαινε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα των ηρωικών χωριών Κλειστό (Μούζγαλη), Αμπελόφυτο (Μούρσαλη) και Κυδωνιά (Κοτσαλάρ)

Η ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ παραρτήματος Κιλκίς και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε, σήμερα 29-9-2013, την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα των ηρωικών χωριών: Κλειστό (Μούζγαλη), Αμπελόφυτο (Μούρσαλη) και Κυδωνιά (Κοτσαλάρ) της περιοχής των Κρουσίων, τα οποία έκαψαν οι γερμανοφασίστες κατακτητές ναζί, στις 25-10-1941, και εκτέλεσαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό τους.

ΚΛΕΙΣΤΟΝ λόγω Ανάπτυξης

Υπογράφουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Κιλκίς
"Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανάδειξη της πραγματικής οικονομικής κατάστασης, τοποθετήσαμε τις σχετικές αφίσες στις βιτρίνες κάποιων κλειστών καταστημάτων. Όποιος βλέπει ως πρόβλημα το ότι ξεκολλάνε δύσκολα...και δεν πάει το μυαλό του παραπέρα, σε άλλα προβλήματα...ας μην στενοχωριέται. Όταν με το καλό ανοίξει το κατάστημα να μας φωνάξει να πάμε ευχαρίστως να καθαρίσουμε την βιτρίνα."

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς στις 28 Σεπτεμβρίου 2013