Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Ενημέρωση δράσεων για την άρση διοικητικών εμποδίων στην επιχειρηματικότητα»

H πορεία της σχεδιαζόμενης απλοποίησης των καθεστώτων παροχής διοικητικών αδειών και εγκρίσεων προς τις επιχειρήσεις βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Rally SAraVaΛάΚι μοy στην Παιονία

Μια νεοσύστατη ομάδα, το «Ασκληπιείον», που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει και να αναδείξει δεξιότητες ανθρώπων και περιοχών μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το όρος Πάικο μέσα από ένα διήμερο δημιουργικών συναντήσεων και πρωτότυπων εκδηλώσεων.

Σχολή Γονέων Δημου Κιλκίς

Αγαθοπούλου: "Η Κυβέρνηση αντί να προσλάβει, απολύει εξειδικευμένο προσωπικό στο Θεραπευτήριο Άγιος Παντελεήμονας σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς"

Με ερώτησή τους στη βουλή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, αναδεικνύουν τα υπάρχοντα προβλήματα στο Θεραπευτήριο Άγιος Παντελεήμονας, το οποίο αποτελείται από τέσσερις δομές μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και παράρτημα στο Κιλκίς.

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

H Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) ευχαριστούν θερμά: Τους κ. Ισαάκ Λιαρετίδη και κ. Γεώργιο Εγγλέζο, οι οποίοι διατηρούν κατάστημα ξηρών καρπών και διατροφής με την επωνυμία «Καρπωφόρος» στο Κιλκίς για την ευγενική προσφορά τους σε εξοπλισμό (συσκευή φαξ-τηλεφώνου), στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς.

Με νέα νηπιαγωγεία η τρέχουσα σχολική χρονιά στο Δήμο Κιλκίς

Ένα μεγάλο έργο που καλύπτει με νέες σύγχρονες υποδομές τις ανάγκες σε σχολική στέγη στο Δήμο Κιλκίς ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Ειδικότερα, χθες Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 υπεγράφη η διοικητική παραλαβή προς χρήση, των τριών υπερσύγχρονων ολοήμερων νηπιαγωγείων σε Γαλλικό, Μυριόφυτο και Ευκαρπία.

Πρόσκληση για την τελετή έναρξης του 15ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς


Προσπάθησαν να πουλήσουν δύο κλεμμένες μοτοσυκλέτες σε χωριό του κιλκίς

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 21 και 46 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών λυκείου ν. Κιλκίς προς την Β/θμια Εκπαίδευση, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013


Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών λυκείου ν. Κιλκίς... από GNOMIKILKIS

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Ο Όλι Ρεν «καρφώνει» κυβέρνηση – Τρόικα στον Ν. Χουντή –Συμφωνία στα κρυφά για ομαδικές απολύσεις ·Αντιφασιστική απάντηση στα παιχνίδια της Χ. Α. – Μεγάλα αντιφασιστικά συλλαλητήρια ενώ η Χ. Α., «παζαρεύει» με την παραίτηση των βουλευτών της… · Ο Αλέξης Τσίπρας στο Πέραμα: - Είμαστε το άκρον άωτον της Δημοκρατίας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Συντελεστής πρόσοψης – Σενάρια θανάτου για τα ακίνητα! – Αλλαγές- δηλητήριο στον νόμο που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών·Τι θα γίνει αν (αν…) παραιτηθούν οι βουλευτές και οι επιλαχόντες (όλοι όμως) της Χρυσής Αυγής –Τι δήλωσε χθες ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή για τις προθέσεις του·Η τρόικα δεν… συζητάει τα σχέδια για ΕΑΣ, ΕΛΒΟ – Σήμερα οι εκπρόσωποι των δανειστών περνούν από το μικροσκόπιο το πολυσυζητημένο πρωτογενές πλεόνασμα

Επίκαιρα σεμινάρια από την NOTESIS στην Κύπρο με θέμα «συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών Ο.Τ.Α.»

Μία σειρά από επίκαιρα και άκρως ενδιαφέροντα αυτοχρηματοδοτούμενα σεμινάρια για την «συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών Ο.Τ.Α.» διοργάνωσε στην Κύπρο η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες».