Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη του νέου Διοικητή του Α.Τ. Γουμένισσας στον Δήμαρχο Παιονίας

Την επίσκεψη του νέου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας Αστυνόμου ‘Β κ. Πασχαλίδη Μανώλη δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας. Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα ανταλλάχτηκαν και ουσιαστικές απόψεις για τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Μαθητές χωρίς εκπαιδευτικούς σε ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ

Καταγγελία ΟΛΜΕ
"Σε δύο έγγραφά του Υπουργείου Παιδείας αποκαλύπτεται η γύμνια των σχεδιασμών του. Αποκαλύπτεται η αδιαφορία του για τις σπουδές των μαθητών, ιδιαίτερα στην ΤΕΕ. Το μόνο ενδιαφέρον του ήταν πως θα καρατομήσει 2.500 καθηγητές από τα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ και να τους θέσει σε διαθεσιμότητα.

Το πρόβλημα των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου στα επιχειρηματικά δάνεια

Του Παύλου Τονικίδη,
Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Το πρόβλημα με τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου σε επιχειρηματικά δάνεια δεν αφορά μόνο του νομούς Καστοριάς, Εύβοιας, Φλώρινας, Κιλκίς, Ροδόπης, Έβρου, Ξάνθης, Δωδεκανήσων, Λέσβου, Σάμου και Χίου, στους οποίους αναφέρεται η απόφαση C(2001)7252 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στις 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 9 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Τεράστια η επιτυχία που σημείωσε το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» στο Κιλκίς

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» ήταν στη κυριολεξία απρόβλεπτη στο μέγεθός της, ακόμα και για τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας και για τους άοκνους εργάτες της διοργάνωσης. Έτσι, τόσο το Επιμελητήριο που είχε την αρχική ιδέα, όσο και οι φορείς του Κιλκίς που συνέβαλαν στην υλοποίησή της, είχαν κάθε λόγο να νιώθουν ενθουσιασμένοι και δικαιωμένοι για το τολμηρό το εγχειρήματος.

Αναγγελία γάμου

Η ΠΗΛΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 27 ΚΑΙ Ο ΒΟΛΦΡΑΜ ΚΟΥΡΤ ΧΑΙΝΡΙΧ ΙΖΕΝΜΠΕΚ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Talstrasse 8 Unna ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ήθελε να νομιμοποιήσει Γεωργιανή και την παντρεύτηκε εικονικά

Συνελήφθησαν χθες (04.09.2013) το μεσημέρι στην Έδεσσα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών και μία υπήκοος Γεωργίας ηλικίας 38 ετών, για σύναψη εικονικού γάμου με σκοπό τη νομιμοποίηση της 38χρονης στην Ελληνική Επικράτεια.

Απαξιώνεται και αποδυναμώνεται η Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Υπογράφει η Βάσω Μανιουρά
Προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
"Σύμφωνα με την έκδοση της αρ. πρωτ 119738/ΙΖ/30-8-2013 απόφαση του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Γενικών Αρχείων του Υ.ΠΑΙ.Θ. «Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες για το σχολικό έτος 2013-2014», δεν αποσπάται κανένας εκπαιδευτικός στη Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Μετά την κατάρρευση του «SUCCESS STORY»- Εκλογικό σκηνικό με ψέματα και λεονταρισμούς ·Αμυντική βιομηχανία – Την κλείνουν και χρεώνουν στην τρόικα την απόφασή τους ·ΠΑΣΟΚ- Την υποταγή στον Σαμαρά ευλόγησαν Σημίτης, Παπανδρέου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Μαχαίρι στην καρδιά του Έθνους – Νέα πρόκληση από τη γνωστή Ρεπούση (της ΔΗΜ. ΑΡ.) τη στιγμή που οι «έξαλλοι του Ισλάμ» απειλούν να τινάξουν στον αέρα την Ευρώπη – Τοποθέτηση –σοκ! – «Δεν έχει θέση στο Λύκειο η ορθόδοξη κατήχηση»·Το σχέδιο του Μαξίμου – Λουκέτο στην ΕΛΒΟ, η ΛΑΡΚΟ σε ιδιώτη, ακρωτηριασμός στα ΕΑΣ για να ζήσουν·Πάμε για πόλεμο – Όλο και πιο κοντά το χτύπημα των ΗΠΑ στη Συρία

Βαφειοχωρίτικα Κιλκίς 2013

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βαφειοχωρίου «ο Άγιος Γεώργιος» σας προσκαλεί στις 7 Σεπτεμβρίου στις εκδηλώσεις που διοργανώνει με αφορμή τον εορτασμό του Ιερού Ναού «Το Γενέσιον Της Θεοτόκου», στο Βαφειοχώρι Κιλκίς.

Ένα ανεπανάληπτο Trial show του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς







Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και φέτος φέρνει κοντά μας μια αχτύπητη ομάδα επίδειξης μοτοσυκλέτας.

Το επικίνδυνο κουνούπι χτυπά ακόμη! Ο χάρτης των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα

Μπορεί να ήρθε ο Σεπτέμβρης αλλά ο ιός του Δυτικού Νείλου είναι ακόμη εδώ. Τι καταγράφουν οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ και που καταγράφονται τα κρούσματα

Οι Σχολές Οδήγησης Κιλκίς "Επί Τροχών" στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς


Live έντεχνη βραδιά στο Dust Bar Κιλκις


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2013

Ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες έχει σχεδιάσει και φέτος στο πλαίσιο της Εμποροπανήγυρης ο Δήμος Κιλκίς, σκοπεύοντας έτσι να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες μια ευκαιρία διεξόδου και ένα ευχάριστο διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινότητα.

Ηθικές αμοιβές και έπαινοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς

Προς Διευθυντή Γ.Ε.Λ. Γουμένισσας 
"Η Υπηρεσία μας, έχοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, σας αποδίδει ΕΠΑΙΝΟ, γιατί κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας σας ως Διευθυντής του Γ.Ε.Λ. Γουμένισσας επιδείξατε αφοσίωση στο υπηρεσιακό σας καθήκον, αναδείξατε το Σχολείο σας στην ευρύτερη κοινωνία της περιοχής σας. Επίσης, με την προσηνή, ανθρώπινη και παιδαγωγική συμπεριφορά σας καταστήσατε το Σχολείο σας αξιόλογο πυρήνα του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

"Διαμαρτυρία για τις αυθαιρεσίες στις προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών"

Υπογράφει η Ο.Λ.Μ.Ε.
"Ενημερωθήκαμε ότι στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έφτασε έγγραφο με υπογραφή του Υπουργού που ζητάει μέσα σε μια μέρα και μέχρι Τετάρτη 4/9 οι διευθυντές Δ.Ε. να προχωρήσουν σε προσωρινές τοποθετήσεις των συναδέλφων που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ παρακάμπτοντας τα υπηρεσιακά συμβούλια και όλη τη διαδικασία των λειτουργικών κενών που προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς

 Υπογράφει η ΚΝΕ ν. Κιλκίς
"Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η κεντρική Φεστιβαλική εκδήλωση του νομού Κιλκίς το Σάββατο 31 Αυγούστου στην πλατεία Ειρήνης στην πόλη του Κιλκίς. Η συμμετοχή του κόσμου και της νεολαίας ήταν μεγαλύτερη και η οργάνωση της εκδήλωσης καλύτερη από κάθε άλλη φορά.