Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μουσική παράσταση – «η πόλις» κάτω από το φως του φεγγαριού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Με την ευκαιρία της καθιερωμένης ετήσιας διοργάνωσης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εκδηλώσεων τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία σε όλη την επικράτεια της χώρας μας, η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει στον εορτασμό του θεσμού προβάλλοντας σε τέσσερις αρχαιολογικούς χώρους αρμοδιότητάς της, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013.

"Το πνεύμα "Ρεπούση" έχει διαποτίσει την Ελλαδική πολιτική τάξη"

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ"
Σε μια πρωτοφανή ένδειξη ραγιαδισμού και Μιθριδατισμού Yφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και άλλοι Έλληνες αξιωματούχοι παρέστησαν σε εκδήλωση εγκαινίων "Μουσείου Κεμάλ Αταττούρκ'' την επομένη της μεγάλης Πανορθόδοξης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην κατοικία που ψευδώς αναφέρεται ως "λίκνο του Μουσταφά Κεμάλ" όπισθεν του Τουρκικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη.

Για την παραίτηση Σταυρίδη και τις δηλώσεις Βρούτση το ΚΚΕ λέει…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
"Η παραίτηση Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί να κρύψει τον βαθιά αντιλαϊκό χαρακτήρα των ιδιωτικοποιήσεων. Αυτή η πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όπως επίσης και οι επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί πάνε χέρι-χέρι με τη διαπλοκή κυβερνήσεων, πολιτικών και επιχειρηματιών. Όσοι εμφανίζονται ως πολέμιοι της διαφθοράς ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζουν το καπιταλιστικό σύστημα και τις πολιτικές που τη γεννούν και την αναπαράγουν κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό."

Γιορτάστηκε με λαμπρότητα η Κοίμηση και η Μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Γουμένισσα

Με ξέχωρη λαμπρότητα εορτάσθηκε επί τριήμερον η Κοίμηση και η Μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην ιερά Της Μονή στη Γουμένισσα. ‘Ολο το εορταστικό τριήμερο προΐστατο των πανηγυρικών συναξεων ο οικείος Ιεράρχης Σεβ. κ. Δημήτριος. Κατά την ακροτελεύτιο ημέρα λάμπρυναν την εορτή με τη συμμετοχή τους οι Μητροπολίτες Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος και Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης.

Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα των κτηνοτρόφων»

Τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Σαμαρά που θέτουν σε στέρεες βάσεις την επανεκκίνηση της ελληνικής κτηνοτροφίας παρουσίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε διευρυμένη σύσκεψη στους Φιλιππαίους Γρεβενών.

Ποδηλατοδρομίες σήμερα 19 Αυγούστου 2013 στον Εύρωπο


Σχολή ποδοσφαίρου ιδρύει ο Κιλκισιακός

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και με οδηγό την αγάπη μας για τα παιδιά – το ποδόσφαιρο και τον τόπο μας, ανακοινώνεται η δημιουργία «ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ» της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του νομού.

Τι λέει ο Θ. Παραστατίδης για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ

"Η κυβέρνηση προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα να πείσει τον ελληνικό λαό πως όλες οι ιδιωτικοποιήσεις θα γίνονται με νόμιμο και διαφανή τρόπο.
Στην περίπτωση του ΟΠΑΠ με βάση δημοσιεύματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κος. Σταυρίδης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης του ΟΠΑΠ σε Έλληνα επιχειρηματία, ταξίδεψε με το προσωπικό αεροπλάνο του συγκεκριμένου επιχειρηματία σε νησί της χώρας προφανώς για διακοπές.

Αλλάζει με τα χρόνια το πέος: Από την άνοδο στη πτώση

Πόσες φορές όταν βλέπουμε φίλους που έχουμε καιρό να τους δούμε δεν έχουμε ακούσει την έκφραση “δεν άλλαξες καθόλου” !  Και όμως το πέρασμα του χρόνου απ΄ ότι φαίνεται δεν αφήνει τα σημάδια του μόνο στο πρόσωπο και στο σώμα. Ιδιαίτερα στους άνδρες ο αδυσώπητος χρόνος προκαλεί αλλαγές στο πέος τους αφού έρευνες ανακάλυψαν πως με τα χρόνια αλλάζει σε εμφάνιση, μέγεθος και σε λειτουργία.

Το παραεμπόριο κυνηγά η Αστυνομία στην Πιερία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, για την πάταξη του στάσιμου και υπαίθριου εμπορίου που έλαβε χώρα την 18 και 19.08.2013 στην παραθαλάσσια ζώνη της Κατερίνης, του Λιτοχώρου και της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, όπου παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σ. Σταυρίδης: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια…

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή, Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Παραιτήθηκε ο κος Σ. Σταυρίδης από την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ γιατί, κατά τα όσα γράφονται και παρά τη σιωπή του Υπουργείου Οικονομικών, χρησιμοποίησε ως μέσο μεταφοράς για να επιστρέψει από τις διακοπές το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο κος Μελισσανίδης συμμετέχει στο σχήμα της αγοράστριας κοινοπραξίας του ΟΠΑΠ.

Έδεσαν 82χρονη στο κρεβάτι και της άρπαξαν 70 ευρώ

Στις 18.08.2013 πρώτες πρωινές ώρες, στην Πατρίδα Ημαθίας, όπως καταγγέλθηκε, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία 82χρονης, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από την 82χρονη και με την απειλή μαχαιριού και αφού έδεσαν το ένα της χέρι στην βάση του κρεβατιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (70) Ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.