Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ευρώ ή Δραχμή; Υποδούλωση ή Ελευθερία;

Του Δημήτρη Καζάκη
Ακόμη και σήμερα υπάρχουν ορισμένοι που επιμένουν ότι το δίλλημα Ευρώ ή Δραχμή, όπως έχει πολιτογραφηθεί στην κοινή διάλεκτο το αληθινό δίλλημα κοινό νόμισμα, ή εθνικό κρατικό νόμισμα, είναι ένα ψευδοδίλλημα και τέλος πάντων δεν είναι το κυρίαρχο ζήτημα. Αυτό μπορεί να το ισχυρίζεται μόνο όποιος είτε διακρίνεται για την άγνοιά του, είτε για την σκοπιμότητά του στην εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων. Κι ενώ η άγνοια δεν αποτελεί επιχείρημα και συγχωρείται, η σκοπιμότητα όχι.

Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί τον Δήμο Κιλκίς

Ο Α.Ο. Κιλκισιακού έχει την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον Δήμο Κιλκίς για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της συναυλίας με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας.
Το διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού ελπίζει στην συνέχιση αυτής της αγαστής συνεργασίας με την δημοτική αρχή Κιλκίς.

Το "παραμύθιασμα" με τα αυτοκόλλητα στην εστίαση

Υπογράφει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης
"Μια φορά κι έναν καιρό… κάποιοι μείωσαν τον ΦΠΑ από 23% σε 13%...
Α ναι, αυτοί που τον αύξησαν πριν δύο χρόνια ελαφρά τη καρδία και παρά τις έντονες αντιδράσεις μας, που περιέκλειαν ακόμη και την δήλωσή μας πως οι πολιτικοί είναι ανεπιθύμητοι στις επιχειρήσεις μας.

Ελευθεροχώρι Κιλκίς: Το καινούριο χωριό

«Ναι» στην εκταμίευση της δόσης, λένε οι Γερμανοί

Επιστολή προς την επιτροπή Προϋπολογισμού της γερμανικής βουλής αναφορικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, απέστειλε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών

«Να μην καταργηθεί η Κυριακάτικη αργία» λέει η Αγαθοπούλου στον Γκουντενούδη

Υπογράφει η  Αγαθοπούλου Ειρήνη
Βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

"Κύριε Αντιπεριφερειάρχη, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να σας γνωστοποιήσω τη θέση μου σε σχέση με το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές και τις εξαιρετικά σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε.

Τον συνέλαβαν για κακοποίηση κουταβιών

Συνελήφθη σήμερα (26.07.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας ημεδαπός 64 ετών για κακοποίηση ζωών. Ειδικότερα, στη Βέροια, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26.07.2013, ο προαναφερόμενος κακοποίησε χρησιμοποιώντας ξύλινη δοκό τέσσερα κουτάβια εκ των οποίων τα δύο τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια απέθεσε αυτά σε παρακείμενο οικόπεδο.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης και πιστοποίησης ΕΦΕΤ για επιχειρηματίες στην Γουμένισσα

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ- και έπειτα από την υποστήριξη του Προέδρου κ.Σάκη Τραχανίδη- υλοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ». Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε αίθουσα που προσέφερε το Ενιαίο Λύκειο Γουμένισσας. 

Από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. : 2,7 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς δικαιούχων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ενημερώνει του δικαιούχους παραγωγούς των δράσεων «Βιολογική Γεωργία» και «Προστασία της λίμνης Δοϊράνης»,  ότι ήδη πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους ποσά συνολικού ύψους άνω των δύο εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ευρώ (2,7 εκ. € ), καθώς εκκαθαρίστηκαν από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε τρεις παρτίδες πληρωμής που είχαν αποσταλεί τον Φεβρουάριο.

Ένοπλη ληστεία στη Νικήτη Χαλκιδικής

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 25.07.2013, στη Νικήτη Χαλκιδικής, τρεις άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φέροντας όπλα μαζί τους, αφού πυροβόλησαν για εκφοβισμό, εισήλθαν στην οικία του 77χρονου όπου διαμένει μαζί με μια 51χρονη και αφού τους ακινητοποίησαν με την χρήση βίας, τους έδεσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές αξίας (600) ευρώ, μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα μικρό μεταλλικό χρηματοκιβώτιο που περιείχε τιμαλφή και διάφορα προσωπικά έγγραφα του 77χρονου. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Μέχρι που θα φτάσετε;

Του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου
Τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με την «κινητικότητα» των δημοσίων υπαλλήλων αποδεικνύουν και στους πιο δύσπιστους ποιος κυβερνά, ποιος αποφασίζει και ποιος απλά υλοποιεί!