Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Συνελήφθησαν τρεις κλέφτες στη Γουμένισσα Κιλκίς

Συνελήφθησαν σήμερα (01.07.2013) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, τρεις ημεδαποί 27, 21 και 14 ετών, για κλοπή.

Η «Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» εορτάστηκε χθες στην Έδεσσα

Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε χθες (01.07.2013) το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας και ακολούθως στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας.

Συνέλαβαν για παθητική δωροδοκία 2 δημόσιους υπαλλήλους στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 27.06.2013 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, δυο ημεδαποί (50χρονος και 46χρονη), Προϊστάμενοι Τμημάτων σε τοπικό Δήμο της Χαλκιδικής και στην οικεία Περιφερειακή Ενότητα, αντίστοιχα, καθώς και ένας 65χρονος ημεδαπός ιδιώτης.

Με ελπίδες διάκρισης μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων & Παγκορασίδων

Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το βόρειο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α'. Οι αγώνες, που θα γίνουν στις 6-7 Ιουλίου στο “Καυταντζόγλειο” στάδιο , αναμένεται να φιλοξενήσουν το μέλλον του ελληνικού στίβου

Παραστατίδης: "Αυτός ο κύριος την περίοδο εκείνη, τι πίστευε και τι υπηρετούσε;"

Γράφει ο Θεόδωρος Παραστατίδης
Βουλευτής ν. Κιλκίς
"Εκπλήσσομαι για τη διάσταση που πήρε η άποψη που εξέφρασε ο Μ. Βορίδης στο συνέδριο της ΝΔ για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αρκεί κανείς να θυμηθεί όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνιζόταν για τη διεύρυνση και θωράκιση των δημοκρατικών θεσμών στη χώρα μας, ο κύριος αυτός (Βορίδης) την περίοδο εκείνη, τι πίστευε και τι υπηρετούσε;

Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού στα δρώμενα του Κιλκίς

Ακόμα μια φορά οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού έδωσαν το παρόν στα δρώμενα του Κιλκίς.  Ξεκινώντας με την λαμπρή υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Σουμελάς στις 18 Ιουνίου, την υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου στις 20 Ιουνίου και τέλος τη μεγάλη συμμετοχή αντιπροσωπευτικού τμήματος στην παρέλαση την Παρασκευή 21 Ιουνίου έδειξαν πως ο Ερυθρός Σταυρός είναι ένας φορέας με πλούσιο ενεργό δυναμικό που είναι παρών στο φιλανθρωπικό αλλά και κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της πόλης μας.

«Σχολείο Ασφαλείας Θαλασσίων - Χερσαίων Συνόρων και Χειρισμού Προσφύγων - Όπλων και Αγαθών» στην Κρηστώνη Κιλκίς


Στις 01 Ιουλ 2013 άλλο ένα «Σχολείο Ασφαλείας Θαλασσίων - Χερσαίων Συνόρων και Χειρισμού Προσφύγων - Όπλων και Αγαθών» ξεκίνησε στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων στην Κρηστώνη Κιλκίς  όπως ήταν προγραμματισμένο. Σαράντα εκπαιδευόμενοι από 4 διαφορετικές χώρες (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Αλγερία και Ελλάδα ), έχουν ανταποκριθεί με τη συμμετοχή τους στην εκπαίδευση διάρκειας δύο εβδομάδων.

Παρχάρια 2013 στη Φύσκα Κιλκίς


34χρονος αγρότης σκότωσε με το τρακτέρ τον 3χρονο γιο του

Χθες (30.06.2013) το μεσημέρι, στην περιοχή Πιπεριά Αριδαίας, ένας 34χρονος ημεδαπός ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες με γεωργικό ελκυστήρα του σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του έχοντας στο αριστερό φτερό του οχήματος τον 3χρονο υιό του, αυτός διέφυγε της προσοχής του, έπεσε από τον γεωργικό ελκυστήρα και καταπλακώθηκε από αυτόν από την οπίσθια αριστερή ρόδα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΒΡΑΔΥΝΗ ·Προσκλητήριο Αντώνη Σαμαρά από το 9ο Συνέδριο της Ν. Δ. – Όλοι μαζί να φτιάξουμε τη Νέα Ελλάδα·Στην Αθήνα από σήμερα η Τρόικα – Στο μικροσκόπιο απολύσεις και «τρύπα» στον ΕΟΠΥΥ ·ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΤΟΝ- Επίθεση Βορίδη σε… Ανδρέα Παπανδρέου – Οργισμένες αντιδράσεις από ΠΑΟΣΚ και διαμαρτυρία Βενιζέλου στον πρωθυπουργό
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η αλήθεια που πόνεσε το ΠΑΣΟΚ! – Μάκης Βορίδης (στο 9ο Συνέδριο): Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα·Σαμαράς: Γυρίστε όλοι στη Ν. Δ. –«Η Νέα Ελλάδα δεν είναι κομματική επιλογή, αλλά απόλυτη εθνική ανάγκη» ·ΟΙ Τούρκοι απειλούν και τα Δωδεκάνησα – Θέτουν θέμα μουσουλμανικών μειονοτήτων!

Κάψε το σενάριο on tour 2013 - Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 στο Κιλκίς

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν...

Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!

Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.

Η Δημοκρατία δεν πιάνει σήμα...


Στην εκδήλωση θα παρέμβει μέσω skype η συμβασιούχος της ΕΡΤ Αννέτα Καββαδία.