Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Επιμνημόσυνη Δέηση για τον Συνταγματάρχη Αντώνιο Καμπάνη, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Φωτογραφία: http://www.mikres-ekdoseis.gr
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Καμπάνη και τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Καμπάνη, σας προσκαλεί την  Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και ώρα 9 π.μ.  σε "Επιμνημόσυνη δέηση στον Συν/χη Αντώνιο Καμπάνη"

Κιλκίς: "η ματοθρεμμένη γή"

Του Δημήτρη Νατσιού
«Ήταν δυο σύγγαμβροι από την Κύμη της Ευβοίας, ο συνταγματάρχης Ιωάννης Παπακυριαζής και ταγματάρχης Ιωάννης Βελισσαρίου. Και οι δυο λεβέντες. Τα ανδραγαθήματα τους υπήρξαν από τα φωτεινότερα δείγματα ατομικής γενναιότητος. Οι δυο αυτοί συγγενείς είχαν τσακωθεί…σαν σύγγαμβροι που ήσαν. Στην μάχη του Κιλκίς βρέθηκαν οι μονάδες τους να πολεμούν πλάι – πλάι και ο συναγωνισμός των δυο τσακωμένων έφθασε φυσικά στο αποκορύφωμα. Στην τελευταία μάχη, όπως αναφέρει ο Πάγκαλος, επήλθε το δράμα: «..Ήρξατο τότε σφοδρότατος καταιγισμός πυρός, κατά την διάρκειαν του οποίου οι 6 λόχοι του Βελισσαρίου, προχωρούντες ταχέως έφθασαν εις απόστασιν εφόδου από της πρώτης γραμμής των βουλγαρικών ορυγμάτων.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η "Ανοικτή Οθόνη" Κιλκίς στηρίζει το 2ο φεστιβάλ ελευθεριακού βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς "Ανοικτή Οθόνη" στηρίζει το 2ο φεστιβάλ ελευθεριακού βιβλίου στη Θεσσαλονίκη που διοργανώνεται στις 18, 19 και 20 Ιούνη στο πάρκο της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη και σας καλεί να το γνωρίσετε από κοντά

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Κιλκίς με θέμα την υποβάθμιση του Τελωνείου

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Επιμελητήριο έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του, Παύλου Τονικίδη, συζητήθηκε ένα απ` τα σημαντικά θέματα του νομού, αυτό της πιθανής υποβάθμισης του Τελωνείου του. Παράλληλα τέθηκε κι ένα ακόμα ανάλογης σημασίας θέμα, αυτό που αφορά την μετακίνηση των τμημάτων Ελέγχου και Δικαστικού απ` τη ΔΟΥ Κιλκίς σ` αυτήν των Αμπελοκήπων.

Το καλύτερο δώρο, για παιδιά με μεγάλα ή «πεταχτά» αυτιά

Το καλύτερο δώρο, των καλοκαιρινών διακοπών, για παιδιά με μεγάλα ή «πεταχτά» αυτιά είναι για τους ειδικούς, η ωτοπλαστική, καθώς τους ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση, ενώ ταυτόχρονα πλημμυρίζει με χαμόγελο τα πρόσωπα τους.

Συνεδριάζει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 20η Ιουνίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Επιτυχής η διεξαγωγή των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ στα αθλήματα TAE KWON DO – KICK BOXING

Στις 09 Ιουνίου 2013 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό της Μητρόπολης Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing (w.a.s.c.o.).

"Δεν αρκεί η παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Κιλκίς"

Υπογράφουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Κιλκίς
- Αυτή την βδομάδα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις εορτασμού των 100 χρόνων απελευθέρωσης του Κιλκίς.
- Η κυβέρνηση "τιμά" τα 100 χρόνια απελευθέρωσης του Κιλκίς;
- Η Κυβέρνηση "τιμά" την μνήμη των νεκρών που έπεσαν για να ελευθερώσουν αυτά τα μέρη ώστε εδώ να ζήσουν και να ευημερήσουν οι Έλληνες, ντόπιοι και πρόσφυγες που ήρθαν στην συνέχεια;

Συνάντηση με θέμα το μέλλον του ΓΑΣΚ Handball στην Α1 εθνική κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 12.06.13 , στο Hotel HABITAT, συνάντηση 30 και πλέον παλιών αθλητών παραγόντων και φίλων του Handball και έγινε συζήτηση με θέμα το μέλλον του τμήματος ανδρών που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία που είναι το μοναδικό που εκπροσωπεί τον νομό σε τέτοιο επίπεδο σε όλα τα αθλήματα.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ ΚΙΛΚΙΣ

Το ΕΚΑΒ-2 ΤΟΜΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια υλοποίσης των προγραμμάτων εκπαίδευσης στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα σε πολίτες του νομού Κιλκίς, πραγματοποίησε πιστοποιημένο πρόγραμμα του ERC BLS κ AED στις 5/6/2013 στο 9ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς.

Αναβίωση του εθίμου"Κλήδωνας" στον Ευρωπό Παιονίας


Νέα έγκριση διακρατικών προγραμμάτων για την Επιμορφωτική Κιλκίς

Πριν λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκαν από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για το πρόγραμμα Leonardo da vinci – Κινητικότητα για το έτος 2013.

Σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 η εκδήλωση του 2ου δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


"Ο Δ/ντής με το Διδακτικό Προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων και οι μαθητές του Σχολείου μας, σας προσκαλούμε, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 και ώρα: 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς, με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του Κιλκίς."

Κέλλυ Σακάκου: Για τον απολυμένο του ιδιωτικού τομέα, ούτε συναυλίες, ούτε τσαμπουκάδες"...

Τι λέει η Κέλλυ Σακάκου που έχει γράψει τη δική της πορεία στην ΕΡΤ για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης;
Με μια ανάρτησή της στο facebook, η Κέλλη Σακάκου γράφει:
"Εσένα άνεργε απολυμένε του Ιδιωτικού Τομέα σκέφτομαι αυτές τις ώρες! Σε κάλεσε ο εργοδότης σου μια μέρα και σου ανακοίνωσε την απόλυσή σου!...

"Χωρίς Σχολείο στο χωριό μας, δεν θα υπάρχει λόγος να ζούμε"

Υπογράφουν οι κάτοικοι της Γοργόπης
"Σήμερα 15-6-2013, όλοι οι κάτοικοι της Γοργόπης, παιδιά, γονείς, ηλικιωμένοι, συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία του χωριού μας για να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτησή μας για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, να συγχωνεύσει το 4/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Γοργόπης με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης από το ερχόμενο σχολικό έτος 2013 – 2014.

Καλοκαιρινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά, εφήβους και παιδιά με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Καλοκαίρι στην πόλη - Summer Camp

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας καλοκαιρινών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης με προγράμματα όπως: