Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

"Παγώνουν" τα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι 1η Ιουλίου

«Παγώνουν» στα σημερινά επίπεδα τα τιμολόγια της ΔΕΗ, σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκη Παπαγεωργίου, που υπεγράφη σήμερα, μετά από γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

"Όχι στα μεταλλεία χρυσού - Αλληλεγγύη στον αγώνα της Χαλκιδικής


Τα φωτοβολταϊκά είναι Ελντοράντο μόνο για τις τράπεζες

Ανακοίνωση Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ 
"Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είχε καταθέσει εγκαίρως τις ενστάσεις του για τον τρόπο που προωθήθηκε από την τότε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών σε παραγωγική γεωργική γη, κατά προτεραιότητα και με δήθεν ευνοϊκούς όρους για τους αγρότες, δημιουργώντας τους προσδοκίες για ένα «νέο Ελντοράντο».

Σε σεμινάριο προπονητών Στίβου συμμετείχε ο Χάρης Μηναρετζής

Διοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Απριλίου από τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας και την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Κοζάνης το 4ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Στίβου για προπονητές Κλασικού Αθλητισμού, στο οποίο έλαβε μέρος και ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Χάρης Μηναρετζής. 

Η μουσικοθεατρική παράσταση “ΑΖΔΑΡ” στο Συνεδριακό του Κιλκίς (Video)


"Άνοιξη των Παιδιών" 2013 στο Δήμο Κιλκίς

"Άνοιξη των Παιδιών" 2013! Η πρώτη δράση θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο 27 Απριλίου στις 7 το απόγευμα! Η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Κιλκίς οι "ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ" θα στήσει διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια, ομαδικά και ατομικά, στην Πλατεία Ειρήνης, όπως Πλατσουρίσματα, Κρικομπερδέματα, Τενεκεδάκια, Βρίσκω το στόχο, κ.ά. Η εκδήλωση είναι ανοικτή και σε μικρούς και σε μεγάλους!

Επίσκεψη Δημοτικού Σχολείου Χέρσου στο ΚΠΕ Γρεβενών

 Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γρεβενών επισκέφθηκαν οι μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης του 6/θ ΔΣ Χέρσου στις 24 και 25 Απριλίου 2013 στα πλαίσια των επισκέψεων μαθητών της Α/θμιας Εκπ/σης σε ανάλογα κέντρα για την εφαρμογή του 2ήμερου προγράμματος (με διανυκτέρευση) «ο ποταμός Βενέτικος». 

"Όχι στα διόδια στο ν. Κιλκίς"

Υπογράφει η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς
"Τη στιγμή που η τρικομματική κυβέρνηση εθνικής καταστροφής και μειοδοσίας προχωρά στη επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων, χαρίζοντας 1,2 δις ευρώ στους μεγαλοεργολάβους, ενισχύοντας τους δεσμούς της με το σύστημα της κλεπτοκρατίας, έρχεται και η απόφαση για τη δημιουργία σταθμού διοδίων στους Ευζώνους, πλησίον του συνοριακού σταθμού.

Ανοικτό και τις Τετάρτες το Λαογραφικό Μουσείο κιλκίς

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και κάθε Τετάρτη έως και τις 28 Αυγούστου 2013, το Λαογραφικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ. Τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες θα είναι ανοιχτό από τις 7 έως τις 3 το μεσημέρι. 
Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για ξενάγηση ή για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410-22343, κ.Ευδοκία Κομπινόγλου.

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε (Λ. Πιραντέλο)

Υπογράφει το Τμήμα Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς
Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο σχετικά με τον απολογισμό του α' τριμήνου στο ΓΝ Κιλκίς, όπου γίνεται λόγος για ανοδική πορεία, διαπιστώσαμε την πλήρη εναρμόνιση των δηλώσεων και την παρουσίαση μια πραγματικότητας τελείως διαφορετικής από τη αλήθεια, όπως ακριβώς οι πολιτικοί προϊστάμενοι της μνημονιακής κυβέρνησης πράττουν καθημερινά: «Όλα βαίνουν καλώς και η ανάπτυξη έρχεται..»

«H ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ» για τους Κύπριους Συνεργατιστές των Λατσιών από την NOTESIS

Συνεχίζεται η δραστηριοποίηση της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στην Κύπρο και αμέσως μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης στο νησί εστιάστηκε στον θεματικό άξονα για την «ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων στον Συνεργατισμό», ο οποίος αποτελεί τον στυλοβάτη του υγιούς τραπεζικού συστήματος στην Κύπρο. 

Παράταση προθεσμίας για την απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) από τους υποψηφίους Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑΣ Β΄ αρχίζουν την Παρασκευή 17-05-2013.

Έπιασαν 13χρονο για κλοπή στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (25.04.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 13 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, στο Κιλκίς, ο προαναφερόμενος εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία μίας 41χρονης ιδιοκτήτριας εμπορικού καταστήματος, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (650) Ευρώ. Ο 13χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (530) Ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Επίσκεψη της Παγκόσμιας Βλάχικης Αμφικτιονίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Με τη συμμετοχή 150 ατόμων από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες
πραγματοποιήθηκε η προσκυνηματική επίσκεψη της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΛΑΧΙΚΗΣ
ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Κωνσταντινούπολη.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Το μεγάλο μας τσίρκο – Κυβερνητική παράσταση ελεύθερη για το κοινό ·Όλι Ρεν - Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης για τον Νότο·ΕΜΠ για αυθαίρετα: - Τι να διδάξουμε; Ότι πληρώνοντας νομιμοποιείς παράνομα;
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Διαδοχική ασφάλιση με πλασματικά – Εγκύκλιος του ΙΚΑ με προϋποθέσεις και παραδείγματα·Με τη μορφή ενός άρθρου θα ψηφισθεί την Κυριακή – Τι περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο για ρυθμίσεις οφειλών, χαράτσι, απολύσεις·Απόφαση Γ. Βρούτση – Στο ΙΚΑ ο ΟΠΑΔ

"Το Κιλκίς αργοπεθαίνει"

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς προς Σαμαρά
"Αξιότιμε κ. Σαμαρά,
Αναγνωρίζουμε την ευθύνη και το βάρος της θέσης σας και δεν μπορούμε παρά να σας ευχηθούμε καλή δύναμη για το εξαιρετικά δύσκολο αυτό έργο που καλείστε να επιτελέσετε. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας και θέλουμε να δούμε να βγάζετε τη χώρα από αυτό το τέλμα.

Φόροι, χαράτσια, απολύσεις στο δημόσιο και δόσεις στο πολυνομοσχέδιο "σκούπα"

- Απεριόριστες δόσεις για χρέη ως 5.000 ευρώ και δόσης ακόμη και στα 10 ευρώ
-15% η οριζόντια μείωση στο χαράτσι ακινήτων - Μόνο μέσω ΔΕΗ η πληρωμή του και φέτος
- Έρχεται χαράτσι και στις οικοδομές
- Επτά διμηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ για τον ΦΑΠ του 2011, του 2012 και του 2013
- Το πολυνομοσχέδιο ρυθμίζει ακόμη και τον συνδικαλισμό των αστυνομικών!
- ΑΦΜ υποχρεωτικά για τους 18αρηδες