Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Eurobank

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. αποφάσισε σήμερα (11.04.2013) την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας, στις 30 Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στην Αθήνα, στο «Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη» (αίθουσα «Ιωάννης Σ. Λάτσης»), Λεωφ. Αμαλίας 20 με τα εξής θέματα: 

Αλλάζουν τα πάντα στα διπλώματα οδήγησης με τσουχτερά πρόστιμα - Τι θα ισχύει στον νέο ΚΟΚ

- Μειώνονται τα ποσά για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας οδήγησης
- Κάθε 15 χρόνια θα ανανεώνονται τα διπλώματα γιαμοτοσικλέτες και άδειες Β΄ κατηγορίας
- Όποιος βρεθεί να οδηγεί χωρίς διπλωμα φυλακή ένα χρόνο και πρόστιμο 200 ευρώ
- Διαβάστε όλα τα πρόστιμα σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει κάποιο έγγραφο από το αυτοκίνητο

«Δίνω ζωή, Δώστε μου την γέννα που αξίζω»

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 12.00 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Άρτα, Δράμα, Ζάκυνθος, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Πάτρα, Τρίκαλα, Λάρισα, Ρέθυμνο, Χανιά) θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Δράση για Μαιευτήρια φιλικά προς Μητέρες και Βρέφη. Στα σημεία συνάντησης, μητέρες από το Πανελλαδικό Εθελοντικό Δίκτυο Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό για τις προϋποθέσεις για ένα μαιευτήριο φιλικό προς μητέρα και βρέφος. 

Προσπάθησε να ληστέψει υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά δεν του 'κατσε

Στις 10.04.2013 το πρωί, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, άγνωστος δράστης φορώντας κουκούλα εισήλθε σε υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων και με την απειλή όπλου προσπάθησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, πλην όμως δεν τα κατάφερε και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με έτερο συνεργό του που τον ανέμενε εξωτερικά του καταστήματος. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Καλό ταξίδι Παύλε Παπαδόπουλε

Σε ηλικία 77 ετών, πέθανε χθες ο προσφιλής σε όλο το νομό Κιλκίς Παύλος Παπαδόπουλος (γνωστός ως Βουβός) από το Χωρύγι Κιλκίς.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή Συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του.

"Κάτω τα χέρια από το νερό μας"

Υπογράφει το Τοπικό Συμβούλιο Κάρπης Παιονίας
"Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 το τοπικό Συμβούλιο Κάρπης πραγματοποίησε συγκέντρωση των κατοίκων στον οικισμό με θέμα «ενημέρωση-εξελίξεις» στην υδροδότηση του Δήμου Παιονίας από το υδραγωγείο της κοινότητας Κάρπης. 

«Κλείνουν» την Τρίτη οι απολύσεις

Την ερχόμενη Τρίτη εκτιμά το υπουργείο Οικονομικών ότι θα κλείσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα αφαιρεθεί και το τελευταίο «αγκάθι», οι απολύσεις στο δημόσιο. 

«Καμιά ελπίδα δεν έχει η Ελλάδα, στο θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων» λέει ο Σόιμπλε


Για πρώτη φορά μετά από την ανακίνηση της αξίωσης για καταβολή στην Ελλάδα πολεμικών αποζημιώσεων το Βερολίνο απαντά αρνητικά. "Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων είναι μακρύς, οι Έλληνες δεν πρέπει να αποπροσανατολίζονται".

Ο Άθλος Κιλκίς με μετάλλια από το πρωτάθλημα Kick Boxing στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα KICK BOXING στα Γιαννιτσά υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing (Π.Ο.Κ.). 

Τελευταία εμφάνιση μπροστά στο κοινό ο ΓΑΣ Κιλκίς

Το τελευταίο της παιχνίδι για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο παρουσία των φίλων της θα δώσει η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. Η αυστηρή τιμωρία που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής μετά τα όσα έγραψαν οι διαιτητές του αγώνα με τη Χ.Α.Ν.Θ. στο φύλλο αγώνα, θα ισχύσει για το παιχνίδι με το Φοίβο και θα αναγκάσει τους Κιλκισιώτες να αγωνιστούν χωρίς το κοινό τους.

Καλοκαιρινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά, εφήβους και παιδιά με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Με δεδομένο πλέον ότι η οικονομική κρίση στερεί από πολλά παιδιά τη δυνατότητα συμμετοχής σε καλοκαιρινά δημιουργικά προγράμματα διακοπών, αλλάζοντας το χάρτη των καλοκαιρινών επιλογών των παιδιών και των εφήβων όπως αυτές είχαν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική πραγματικότητα, το ΔΣ του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς συζήτησε διεξοδικά τη δυνατότητα προσφοράς μιας ασφαλούς, εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής καλοκαιρινής διεξόδου τόσο στα παιδιά όσο και στους εφήβους του Δήμου Κιλκίς.

Συναυλία βυζαντινών ύμνων στην Ευκαρπία Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Σε κατήφορο υποταγής και αυταρχισμού – Δυστοκία στις συνομιλίες Στουρνάρα- τρόικας ακόμη και για την έγκριση της δόσης των 2,8 δις από το αυριανό Eurogroup.. ·Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών:- η κοινωνία να έχει λόγο για Εθνική και ασφαλιστικά ταμεία ·Λίστα Λαγκάρντ- Προανακριτική καλεί Παπανδρέου
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Παγίδες στη φορολογική δήλωση – Τι να προσέξετε στη συμπλήρωση του Εντύπου Ε 1·Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Διεκδίκηση γερμανικών αποζημιώσεων με ισχυρά νομικά επιχειρήματα·ΓΣΕΕ- Ζητά αύξηση του κατώτατου μισθού