Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εξέταση οστεοπόρωσης από την Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κιλκίς

Από το γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθεί έλεγχος οστικής πυκνότητας (εξέταση οστεοπόρωσης). Η εξέταση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας Δ. Κιλκίς (Θεσσαλονίκης 3, τηλ. 23413 52277).

Ομιλία για την κατάθλιψη στο Συνεδριακό του Κιλκίς


Αποκριάτικες εκδηλώσεις Δήμου Κιλκίς για το 2013

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού (ΟΠΟΝΓΑ) θα γιορτάσουν τις Απόκριες με πληθώρα εκδηλώσεων και με έναν Καρνάβαλο έκπληξη! 

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ανοίξουν την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου, με κάρβουνα, τσίκνα, φωτιές, αλλά και μια μοναδική συναυλία από το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο Κιλκίς «Η πόλις», που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα. Εθελοντές του Δήμου Κιλκίς θα μοιράζουν αποκριάτικα δωράκια. Ώρα έναρξης: 7 μ.μ. 

"Μπουμπουχέρια Βαφειοχωρίου 2013"


Την Καθαρά Δευτέρα στην Επτάλοφο με τους Ακρίτες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» ν. Κιλκίς προσκαλεί όλους τους φίλους τους συλλόγου, την ΚΑΘΑΡΑ Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 στην πλατεία Επταλόφου από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι να διασκεδάσουμε παραδοσιακά.

"Είμαι γέννημα της δικής σου αναρχίας"

"Eίμαι παιδί του '74... Όχι μη γελιέσαι Έλληνα. Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου. δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου. Τη μέρα που γεννιόμουνα χανόταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες... εκεί στον τύμβο της Μακεδονίτισσας. 22 Ιουλίου 1974. Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου.

Μου είπες πως είμαι...τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα... Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της.

Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Κιλκίς


Υποστολή... σημαίας στον ΠΑΟΚ(;) - “Φευγάτος” ο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός μέσος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση τουΠΑΟΚ την Παρασκευή και φέρεται να ξεκαθάρισε στους συμπαίκτες του πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον “δικέφαλο του Βορρά”.

Συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες

"Καλησπέρα σας.
Χθες στη Σύνοδο Κορυφής που μόλις έληξε, είχαμε ένα γόνιμο διάλογο, με κεντρικό θέμα το Σύμφωνο για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση. Ένα ζήτημα προφανώς πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, όπως ήταν πολύ σημαντικό ότι, πια, ρητά αναγνωρίστηκε από όλους εκείνο που παγίως λέγαμε πάντοτε, ότι η δημοσιονομική προσαρμογή, το πρόγραμμα, το Μνημόνιο, οι δυσκολίες πρέπει πάντοτε να συνδυάζονται με μέτρα για την ανάπτυξη, για την κοινωνική συνοχή και, βεβαιότατα, για μέτρα τα οποία θα έχουν άμεση επίπτωση στους νέους, δηλαδή θα του δώσουν νέες θέσεις εργασίας.

"Ο νομός Κιλκίς μετατρέπεται σταδιακά σε νέο Έβρο"

Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών υπαλλήλων ν. Κιλκίς εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης καθώς ο νομός Κιλκίς μετατρέπεται σταδιακά σε νέο Έβρο, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν. 



Βεβήλωσαν Ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στα Σκόπια

Το ζήτημα της βεβήλωσης του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο της ΠΓΔΜ έθεσε με ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά 

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική τομή

O κ Στέφανος Χανδακάς
Φυσιολογικό τοκετό, στο δεύτερο και το τρίτο παιδί της, μπορεί να έχει πλέον μια μητέρα μετά την απόκτηση του πρώτου με καισαρική τομή!!
« Αυτό που πάντα λεγόταν “μια καισαρική, πάντα καισαρική” σήμερα δεν ισχύει. Τα δεδομένα έχουν ανατραπεί. 
Οι γυναίκες πλέον μετά από καισαρική τομή μπορούν να γεννούν φυσιολογικά υπό ορισμένες προϋποθέσεις» τονίζει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας,τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης του Νοσοκομείου Μητέρα, κ Στέφανος Χανδακάς. 

Σαμαράς: Το 2014 οι απολύσεις στο Δημόσιο

Στην επιβεβαίωση ότι μέσα στο 2014 θα απομακρυνθούν – απολυθούν από το Δημόσιο «όσοι αποδειχθεί ότι είναι επίορκοι, κοπανατζήδες, ή έχουν προσληφθεί με πλαστά στοιχεία», προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός.

Μαθητής νηστικός επί δυο ημέρες λιποθύμησε από την πείνα

Εικόνες που πριν από λίγα χρόνια φάνταζαν αδιανόητες εκτυλίσσονται πλέον καθημερινά και σε σχολεία της Πάτρα όπου το μόνο που …ευημερεί είναι η πείνα.

Δήλωση Τσαυτάρη για την υποστήριξη της καλλιέργειας των ψυχανθών

«Συνεπείς με την προσπάθειά μας για την ενίσχυση της κτηνοτροφίας, μετά την έγκριση και την πληρωμή του de minimis, ενισχύουμε σε κάθε δράση μας την προσπάθεια παραγωγής ντόπιων πρωτεϊνούχων ζωοτροφών για λύσουμε μακροπρόθεσμα το πρόβλημα επιβίωσης της κτηνοτροφίας. 

"Για μια θετική μου ψήφο, με παραπέμπουν σε δίκη"

Σχετικά με το βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης για παραπομπή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργου Τσαμασλή σε δίκη, αναφορικά με το έργο της οδού Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσαμασλής δηλώνει τα εξής: 

Επενδύσεις στον αγροτικό τομέα με την αξιοποίηση της γεωθερμίας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας

Τις συμπράξεις στις επενδύσεις στον αγροτικό τομέα με την αξιοποίηση γεωθερμίας και νέων μορφών ενέργειας εξήρε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης στις διαδοχικές επισκέψεις που πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 14 Μαρτίου, στη Λαμία και την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, κ. Μόσχο Κορασίδη. 

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρ. Γκουντενούδη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, με επικεφαλής τον υποστράτηγο κ. Γ. Παυλίδη νέο Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, καθώς και η Εξελικτική Επιτροπή και Αντιπρόσωπος της Π.Ο.Π.Σ., που εκλέχτηκαν από τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 όπως παρακάτω: 

Ψήφισμα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Στις 10 Μαρτίου 2013 συνήλθαν τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, σε Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση παρουσία και δύο μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ., και ύστερα από διαλογική συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο όνομα τις κρίσης, εξ αιτίας της οποίας δεχόμαστε τις άγριες και εξοντωτικές περικοπές στις συντάξεις μας κύριες και επικουρικές, με συνέπεια την εξαθλίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών μας, την υποβάθμιση της Ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης, την κατεδάφιση των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, την σκληρή λιτότητα, την επιβολή φόρων και χαρατσιών.
Αποφάσισαν ομόφωνα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 20 Μαρτίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 21η Μαρτίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Μένει το χαράτσι μέσω ΔΕΗ – Ηλεκτροσόκ με έξι φόρους για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

- Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα
- 160% αυξημένους φόρους θα πληρώσουν και φέτος εκατομμύρια πολίτες
- ΦΑΠ – Παλιές και νέες δόσεις από το χαράτσι μέσω ΔΕΗ πνίγουν τους πολίτες
- Τριγμοί στην κυβέρνηση από την απόφαση να διατηρηθεί το χαράτσι

Ληστεία σε βάρος 85χρονου με λεία 60 ευρώ

Στις 14.03.2012 βραδινές ώρες, όπως καταγγέλθηκε, στο Γάζωρο Σερρών, ένας άγνωστος δράστης με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 85χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας και δύο χρυσά δαχτυλίδια και τράπηκε σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών

Τι λέει ο ΕΦΕΤ για την αγορά των Σαρακοστιανών

Οι έλεγχοι που διενεργεί ο ΕΦΕΤ στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο της Σαρακοστής έχουν κύριο γνώμονα να προστατευθούν τόσο η υγεία των καταναλωτών από κινδύνους όσο και τα συμφέροντά τους από πρακτικές υπονόμευσης.

Όχι από Κουβέλη σε νέα μέτρα, απολύσεις στο Δημόσιο και χαράτσι

Θετικό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της κυβέρνησης αλλά και επιβεβαίωση της βασικής επιλογής να στηρίξει και να συμμετάσχει σ΄ αυτήν για να σταθεροποιηθεί η χώρα,διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του στην ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στο «σινέ Κεραμεικός», στο Μεταξουργείο, προτείνοντας ένα «οδικό χάρτη» για έξοδο της Ελλάδας από τη κρίση.