Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η Τόλμη Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do στη Μικρα

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do παίδων-κορασίδων της Ένωσης B. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη στις 2-3 Μαρτίου 2013. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 1999 χωριστά, 2000-2001 και 2002 χωριστά.

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη: "Αγωνιζόμαστε να σώσουμε τον τόπο μας"


Για το αυριανό συλλαλητήριο κατά των μεταλλείων χρυσού, που οργανώνεται από τους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θράκης και του Κιλκίς, θα γίνει αναχώρηση στις 10:00 από την πλατεία Ζωοπάζαρου Κιλκίς. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ας επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6973434297 ή 6974551010 για να κλείσουμε και επιπλέον λεωφορεία.

Εργαζόμενοι ΑΓΝΟ: Νέα κινητοποίηση σήμερα στο Πολύκαστρο

Σε νέα κινητοποίηση βρίσκονται από σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, οι οποίοι με δυναμικές κινητοποιήσεις απαιτούν τα δεδουλευμένα τριών και πλέον μηνών και αρνούνται τις τρίμηνες διαθεσιμότητες για 110 συναδέλφους τους που ανακοίνωσε η εργοδοσία - ο όμιλος «ΚΟΛΙΟΣ» - την περασμένη Τετάρτη.

Δύο Γεωργιανοί οι κλέφτες στις Καρυές Αγίου Όρους

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Όρους περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης στις Καρυές Αγίου Όρους Χαλκιδικής.

Ερώτηση ΚΚΕ για τις ζημιές στο ν. Κιλκίς εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων και την απουσία αντιπλημμυρικών έργων

"Σοβαρά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή της Π.Ε. Κιλκίς, εξαιτίας έντονων βροχών, καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων, που διήρκησαν περίπου δέκα μέρες στα τέλη του Φλεβάρη 2013. 

Έκλεψε ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 1.150 ευρώ

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε εμπορικό κατάστημα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης που έλαβε χώρα το πρωί της 05.03.2013. Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της κλοπής του καταστήματος ενός 40χρονου ημεδαπού μία ημεδαπή 37 ετών, η οποία αφού εισήλθε εντός, χωρίς να γίνει αντιληπτή αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 1.150 ευρώ. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Συνάντηση Νίκου Τερζενίδη με στελέχη της ΑΕΠΙ στο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κιλκίς επίσκεψη στελεχών της ΑΕΠΙ και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης & Εστίασης Ν. Κιλκίς κ. Νίκο Τερζενίδη.
Η συνάντηση προγραμματίστηκε από την Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, σε συνέχεια της πρώτης επαφής που είχε με τον εκπρόσωπο των καταστηματαρχών του νομό  Κιλκίς τον Νοέμβριο που πέρασε.

Σήμερα στην γιορτή της Γυναίκας στο Energy Kilkis


Επίσκεψη αντιπροσωπείας του σωματείου εργαζομένων «ΑΓΝΟ» στο Δήμο Παιονίας

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 ο δήμαρχος Παιονίας κ.Αθανάσιος Λαπόρδας δέχτηκε αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων «ΑΓΝΟ» διαμαρτυρόμενοι προς την μητρική εταιρεία «ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ» που προσπαθεί να εντάξει την επιχείρηση «ΑΓΝΟ» στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. 

Θετικές οι εντυπώσεις των ευρωπαϊκών χωρών για το Κιλκίς και τις δράσεις του ΟΠΟΝΓΑ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΟΝΓΑ) ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ είχε την χαρά να φιλοξενήσει -ως συμμετέχων εταίρος οργανισμός στο πρόγραμμα GRUNDTVIG-Learning Partnerships- εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων και μη κυβερνητικών οργανισμών ευρωπαϊκών χωρών, για τις ανάγκες υλοποίησης της 2ης εκπαιδευτικής συνάντησης στο πρόγραμμα με τίτλο «Συνεργασία για την Προαγωγή της Μάθησης μεταξύ των Γενεών». 

Αγαθοπούλου: «Ασυντήρητο και άκρως επικίνδυνο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στους Νομούς Σερρών και Κιλκίς»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με θέμα το «Ασυντήρητο και άκρως επικίνδυνο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στους Νομούς Σερρών και Κιλκίς», κατέθεσαν σήμερα το πρωί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και η Ειρήνη Αγαθοπούλου. Η ερώτηση έχει ως εξής : 

Συλλαλητήριο κατά των μεταλλείων

Για το αυριανό συλλαλητήριο κατά των μεταλλείων χρυσού, που οργανώνεται από τους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θράκης και του Κιλκίς, θα γίνει αναχώρηση στις 10:00 από την πλατεία Ζωοπάζαρου Κιλκίς. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ας επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6973434297 ή 6974551010 για να κλείσουμε και επιπλέον λεωφορεία.

«Εγώ Γίνομαι Εσύ κι Εσύ Εγώ»

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σε συνεργασία με το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ υλοποίησε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους με τίτλο «Εγώ Γίνομαι Εσύ κι Εσύ Εγώ».

"Λέμε όχι στην κατάργηση του Τμήματος Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης"

Υπογράφουν
Σύλλογος Φοιτητών Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης
Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης

"Σύμφωνα με το σχέδιο Αθηνά το τμήμα μας ενσωματώνεται σε ένα τμήμα διαφορετικού ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ και προφανώς, διαφορετικού προγράμματος σπουδών! Επιλέξαμε να γίνουμε μηχανικοί Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης - ΟΧΙ Γεωτεχνολόγοι.

Παιδιά στο δρόμο, παιδιά σε ανάγκη, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την ίδρυση του, έχει ξεκίνησε και συνεχίζει μια συντονισμένη προσπάθεια, μέσω των δράσεων του, για την καταπολέμηση του φαινομένου εκμετάλλευσης των παιδιών τα οποία εξαναγκάζονται να επαιτούν, αντιμετωπίζοντας ωστόσο «καθ΄ οδόν» αρκετές δυσκολίες και αντιξοότητες. 

Χαρακόπουλος: "Η αναστολή δίωξης δεν είναι αμνηστία"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις του ΥΠΕΚΑ και άλλες διατάξεις», τόνισε την αναγκαιότητα της νομοθετικής ρύθμισης για την αναστολή δίωξης μελών Δ.Σ. Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων, υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αμνηστία. 

Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου οι μαθητές-τριες μαζί με τους καθηγητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς επισκέφτηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, με την ευκαιρία της λαογραφικής έκθεσης που διοργανώνεται, στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος με τίτλο «Από το χθες στο σήμερα» και υλοποιείται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, από τους μαθητές-τριες και τους εκπαιδευτικούς της ΣΤ΄τάξης. 

DNA αλόγου σε χωριάτικο λουκάνικο

Με βάση τα νεότερα αποτελέσματα των Εργαστηριακών Δοκιμών και ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι ανιχνεύθηκε DNA αλόγου και σε άλλο ένα προϊόν.

Καταγγελία ΟΛΜΕ για τις προσαγωγές μαθητών στην Ιερισσό

"Στην Ιερισσό δεκαπεντάχρονοι μαθητές του Λυκείου καλούνται στην Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Είναι απαράδεκτο, αναξιοπρεπές, ύπουλο και επικίνδυνο να σύρονται μαθητές στα αστυνομικά τμήματα, να ανακρίνονται, να τρομοκρατούνται, να εκβιάζονται, να υποχρεώνονται σε παράνομη κατάθεση γενετικού υλικού.

Χορεύει ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης


Το συμβούλιο & οι ποδοσφαιριστές
του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
σας προσκαλούν στον αποκριάτικο χορό τους
την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013
στο club Angels στο Κιλκίς

Τσάκωσαν 39χρονο για διαρρήξεις οχημάτων στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (07.03.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 39 ετών, για διαρρήξεις σε Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα στο Κιλκίς. Ειδικότερα, στην πόλη του Κιλκίς, ο προαναφερόμενος, αφού προηγουμένως διέρρηξε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 49χρονου, αφαίρεσε από το εσωτερικό του τέσσερα ζευγάρια και μια θήκη γυαλιών ηλίου, τέσσερις φορτιστές κινητών τηλεφώνων, μία συσκευή πλοήγησης, μία φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το Ολοκαύτωμα, τα ολοκαυτώματα και το όνειδος του υπαρκτού ελληνισμού

Γράφει ο Όμηρος Ταχμαζίδης
Επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι η δυναμική της πραγματικότητας αναιρεί το όποιο πεδίο ισχύος του αρχαίου τόπου: historia magistra vitae- οι δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του νατσιστικού κόμματος ήταν ειλικρινείς, ωμές και από μεγάλα τμήματα του πληθυσμού… «ευπρόσδεκτες».

Προκήρυξη της Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών, για την ημέρα της Γυναίκας


Κατά των μεταλλείων οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κιλκίς

Είναι διαπίστωση πια πως όλοι οι φορείς και πολίτες του Νομού μας έχουν εκφράσει την άποψή τους πάνω στο θέμα των μεταλλείων και οι περισσότεροι, όπως φαίνεται, είναι αρνητικοί στην έναρξη οποιασδήποτε μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή μας. 

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών πεσόντων Αστυνομικών

Το Σάββατο 09-03-2010 (Α΄Ψυχοσάββατο), από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών πεσόντων Αστυνομικών, στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου - Νικολάου και Αρτεμίου στο Κιλκίς (πλησίον Αστυνομικής Διεύθυνσης) και ώρα 09.00.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΥΓΗ ·Κόκκινο χαλί σε.. .χρυσοθήρες – Πόλεμο με χημικά εναντίον κατοίκων και σχολείων εξαπέλυσε η κυβέρνηση για να επιβάλει την επένδυση χρυσού στις Σκουριές·Τρόικα – κυβέρνηση – Συμπαιγνία για απολύσεις!·Με νομοσχέδιο – Προκαταβολικό ψαλίδι σε συνταξιοδοτούμενους
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα- Λύση με διπλή ρύθμιση·Κυβέρνηση – Τρόικα- Εμπλοκή με τις απολύσεις·Συντάξεις – Αντισυνταγματικές οι περικοπές