Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δυσοίωνες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία

Σε αρνητική τροχιά οι προγνώσεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με την έκθεση που παρουσίασε στις Βρυξέλλες ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, παρά την αναγνώριση των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών της χώρας.

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στο Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι χτες την 21-02-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30΄ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ. 

Δήλωση προέδρου ΚΕΔΕ Κ.Ασκούνη για την πρόταση της ΔΟΕ για την αποβολή της πάλης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με αφορμή την πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δ.Ο.Ε. για την αποβολή της Πάλης από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κώστας Ασκούνης έκανε την παρακάτω δήλωση: 

Δηλώσεις εκπροσώπων αγροτών μετά τη συνάντηση τους με Σαμαρά

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών. Μετά το πέρας της συνάντησης, οι Εκπρόσωποι των Αγροτών δήλωσαν:

"Η έλλειψη στέγης αποτελεί τη χειρότερη μορφή κοινωνικής απαξίωσης"

Υπογράφει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΕΚ
"Ο Σύλλογος των Εργαζομένων του ΟΕΚ, εκφράζοντας την κοινή πεποίθηση των υπαλλήλων που υπηρέτησαν επί σειρά ετών την υπόθεση της κοινωνικής κατοικίας στη χώρα μας, παλεύει για τη συνέχιση της στεγαστικής πολιτικής του Οργανισμού. Η έλλειψη στέγης αποτελεί τη χειρότερη μορφή κοινωνικής απαξίωσης και αποκλεισμού και η κατοχύρωση της στέγης, συνταγματική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας.

Συνάντηση Αγαθοπούλου με τον Υπουργό Παιδείας, για τα προβλήματα του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συνάντηση της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνης Αγαθοπούλου με τον Υπουργό Παιδείας, κ. Αρβανιτόπουλο. Η συνάντηση, που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας της βουλευτή, είχε σκοπό την ενημέρωση του υπουργού σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί το Σχέδιο Αθηνά στο Τ.Ε.Ι. του Κιλκίς. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς. 

Έτοιμο το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων

Όλα έτοιμα στο ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων , για το Συντακτικό Συνέδριο του Κινήματος που θα ξεκινήσει στις 28 Φλεβάρη και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μάρτη.Το ενδιαφέρον για την διαδικασία έντονο από τα μέλη και του φίλους του κόμματος,καθώς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση.Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 09:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00 

Ανάμεσα στο διαχειριστικό χάος και το σύνδρομο της αυτοκαταστροφής

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, π. Γενικού Γραμματέα Εμπορίου του ΥΠΑΝ (2000-2)

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ απειλούν –απόλυτα δικαιολογημένα– παραμονές του Συνεδρίου του Κινήματος. Η πολιτική ηγεσία υποσχέθηκε την άμεση επίλυση του προβλήματος. Από την άλλη όμως πρέπει να βρει χρήματα για να καλύψει, εκτός των άλλων αναγκών του Συνεδρίου, τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκτός Αττικής συνέδρων.

Έπιασαν στο Πολύκαστρο 23χρονο Πακιστανό διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (21.02.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος Πακιστάν 23 ετών, που διευκόλυνε την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας δύο μη νόμιμων μεταναστών. 

Έκλεψε από σούπερ μάρκετ καλλυντικά αξίας 31 ευρώ

Στις 22.02.2013 το πρωί συνελήφθη στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών 53χρονη υπήκοος Αρμενίας διότι νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα (σούπερ μάρκετ) διάφορα καλλυντικά είδη συνολικής αξίας (30,90) Ευρώ. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Συνεχίζεται το όργιο των παρανομιών από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στο δάσος των Σκουριών, τώρα υπό την επίβλεψη του κ. Δένδια



Πηγή: antigoldgreece.wordpress.com
Χθες Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου καταγγείλαμε στις αρμόδιες αρχές την παράνομη επανακατασκευή των κτισμάτων που καταστράφηκαν κατά την επίθεση των αγνώστων στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.

"Γιορτή Καρδιάς" στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη

Η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Β. Ελλάδος διοργανώνει, όπως και πέρυσι, τη ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΔΙΑΣ στα πλαίσια του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αθηροσκλήρωσης.

Η τελική ρύθμιση για τα δάνεια – Ποιοι μπορούν να μειώσουν τη δόση

Η πρόταση που θα καταθέσει η κυβέρνηση σε τράπεζες και τρόικα θα δώσει ανάσα σε χιλιάδες δανειολήπτες που έχουν φτάσει στα όριά τους, είτε λόγω μείωσης μισθού, είτε λόγω ανεργίας. Προβλέπεται πάγωμα δόσεων του δανείου, ακόμη και μηδενικές δόσεις.

Προετοιμάζεται ο Γ.Α.Σ.Κιλκίς για τον αγώνα με τον Διομήδη

Συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών της χειροσφαιρικής ομάδας του Γ.Α.Σ.Κιλκίς για το σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με το πρωταθλητή Διομήδη Άργους. Τα διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παιχτών και είναι φανερή η διάθεσή τους να κάνουν μία ανταγωνιστική εμφάνιση σε μία δύσκολη έδρα, παρά τη κόπωση από το πολύωρο ταξίδι που θα προηγηθεί του αγώνα.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·ΣΥΡΙΖΑ – Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατία – Στη σύσταση Ομάδας Εργασίας για την εκπόνηση Προγράμματος Δημοκρατικής Ανασυγκρότησης του Κράτους και της Κοινωνίας προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ ·Κυβέρνηση – Πανικός για χρέος και προϋπολογισμό·Στις Βρυξέλλες – Μαζική διαδήλωση κατά της λιτότητας
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Τα κριτήρια για την επιστροφή του ΦΠΑ- Το σχέδιο που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο ·Συναντήσεις Σαμαρά με υπουργούς εν όψει Τρόικας – Εντολή για την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων·Δημόσιο – Σύνταξη με 50% του μισθού – Τις επόμενες ημέρες η ρύθμιση Σταϊκούρα