Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Όλα πληρωμένα!! Μόνο 129 ευρώ!!

Ανεξερεύνητη Ελλάδα με συγκίνηση
και καλοπέραση

Ένα μοναδικό 4ήμερο
στον Νο 1 ανερχόμενο τουριστικό προορισμό
για το 2039 μΧ, σύμφωνα με το Tripadvisor !!

ΚΙΛΚΙΣ- ΠΑΙΟΝΙΑ-ΛΙΜΝΗ ΔΟΙΡΑΝΗ- ΚΡΟΥΣΙΑ-ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΠΓΔΜ- ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ… 

Όλα πληρωμένα !!
Μόνο 129 ευρώ !! 

«Κιλκίς 2013: ορόσημο αυτογνωσίας και εξωστρέφειας»

Του Παύλου Πασσαλίδη
Χαιρετίζουμε την έναρξη των εκδηλώσεων για τα «100 χρόνια Κιλκίς» που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο.
Προβλέπεται πληθώρα ποικίλων επετειακών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013, απ’ ότι ως μέλος της σχετικής επιστημονικής επιτροπής γνωρίζω.

Κατανομή πιστώσεων 36,7 εκατ. ευρώ το 2013 για τη στήριξη των αγροτών

Υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιο Τσαυτάρη η κατανομή των πιστώσεων έτους 2013 για τη χρηματοδότηση των εθνικών προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο για τη στήριξη των αγροτών.
Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί το 2013 θα ανέλθει σε 36.694.000 € ως εξής:

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2013 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής υγείας «Παιδιά και Διαδίκτυο», που γίνεται στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς κι εντάσσεται στη δράση Teachers4Europe 2012-13, πρεσβευτής της οποίας είναι η εκπαιδευτικός Φ. Α. Αφροδίτη Ντίνου με συνεργάτες τους Κατερίνα Μπόσκου, Θεόδωρο Γιαννακό και Βαρβάρα Ευθυμιάδου, γιορτάσαμε στο σχολείο μας την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.

Συνάντηση Τονικίδη με Μαυραγάνη

Συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη είχε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Π. Τονικίδης, για το θέμα που προβληματίζει τελευταία έντονα τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και όχι μόνον, αυτό της ενδεχόμενης υποβάθμισης του Τελωνείου Κιλκίς. 

Διαμαρτυρόμενοι αγρότες στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Τους διαμαρτυρόμενους αγρότες του νομού δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.
Οι αγρότες κατέφθασαν στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας επιβαίνοντας στα γεωργικά τους μηχανήματα χωρίς να προκαλέσουν κανένα κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή.

Τον συνέλαβαν για χρέη 2.580.688,00 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (05.02.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 47 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα από 18.06.1999 έως σήμερα. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 2.580.688,00 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού

Το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20.30, τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην οικογενειακή ταβέρνα «Ξινό Νερό», στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Τσάκωσαν δύο άτομα με 20 κιλά χασίσι

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής πέτυχαν χθες (04.02.2013) το απόγευμα τη σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας 45 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών. 

Ξεκινούν οι πρώτες «τρεις εβδομάδες της διαθεσιμότητας»

Με την ανακοίνωση είτε σήμερα είτε εντός των επομένων ημερών των κενών θέσεων στο Δημόσιο, δίνεται το εναρκτήριο λάκτισμα για τη μετακίνηση των περίπου 2000 υπαλλήλων που έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Μετά την ανακοίνωση των κενών θέσεων δίνεται προθεσμία 20 ημερών, για να δηλώσουν οι υπάλληλοι την προτίμησή τους.

Πεθαίνει η Αγορά του Κιλκίς (Video)


Για την παραχώρηση των φωτογραφιών ευχαριστούμε
τα έπιπλα κήπου epiplosigma - Σιδηρόπουλος

Γνωρίστε την Άψαλο του νομού Πέλλας

Πόσες αλήθεια να είναι οι απομακρυσμένες και ανεξερεύνητες γωνιές της Ελλάδας; Εκεί κρύβεται πολλές φορές το αυθεντικό. Το αληθινό. Αυτό που χαρακτηρίζει την πατρίδας μας. 

Έκλεψαν κουφώματα, κάγκελα και μία σόμπα πετρελαίου

Στις 04.02.2013 το μεσημέρι, συνελήφθησαν στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γεωργίου Θεσσαλονίκης, δύο υπήκοοι Αλβανίας 31 και 48 ετών και αναζητείται ένας 29χρονος ομοεθνής τους, διότι αφαίρεσαν από κατάστημα ενός 45χρονου στα Νέα Κερδύλλια Σερρών κουφώματα αλουμινίου, σιδερένια κάγκελα και μία σόμπα πετρελαίου. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Τον συνέλαβαν για χρέη 741.195,50 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (04.02.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 49 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 741.195,50 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Συνέλαβαν δύο άτομα για χρέη 427.199,46 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν χθες (04.02.2013) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 63 και 33 ετών, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το οικονομικό έτος 2011.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 427.199,46 ευρώ. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 1 του Ν. 2523/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας

Στα πλαίσια της κοπής της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Εθνικού Καυταντζογλείου Σταδίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Στίβου με ομιλητές τους συναδέλφους Κ.Φ.Α- προπονητές Στίβου κ.κ. Τσούγκο Γεώργιο και Μάμαλη Στέφανο με τα παρακάτω θέματα αντίστοιχα:
- Προετοιμασία αθλητή άλματος σε ύψους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και
- Προετοιμασία αθλητή 400μ. για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Θ' ακολουθήσουν συζήτηση, ερωτήσεις και συμπεράσματα.

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας κατ’ αρχήν συμμετείχε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του φορέα στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» για το ΕΣΠΑ και τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. 

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Δεμένος ο Σαμαράς με Δένδια - Στουρνάρα – Υπό αμφισβήτηση και οι δύο πυλώνες της πολιτικής Σαμαρά: Η στρατηγική της έντασης και η πολιτική του Μνημονίου…·Τα μπλόκα διευρύνονται- Ο αγώνας των αγροτών να συνδεθεί με τους αγώνες στην πόλη·Οικονομική κρίση – Ευρώπη: Πυκνώνουν πάλι στα σύννεφα
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Τεκμήριο και τα αυθαίρετα – Τι εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών·Επίδομα ανεργίας θα λάβουν και επαγγελματίες με χρέη – Τροποποίηση μελετά το υπουργείο Εργασίας ·Πρωτοφανές – Έστειλαν σφαίρα στον Στουρνάρα – Ο φάκελος εστάλη από την Κρήτη