Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Χαρακόπουλου με κτηνοτρόφους

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων.

Το κακό αυθυπνωτίζεται και ο αντισημίτης αυτοεπιβεβαιώνεται

Γράφει ο Όμηρος Ταχμαζίδης
«Ορθοπόδησα στις πατημασιές σας και δεν πρόκειται να λησμονήσω»
Η «απάντηση»: Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει το κείμενό μου «Το Ολοκαύτωμα και ο αντισημιτισμός της «σταλινικής» Αριστεράς» στο Διαδίκτυο και μέσα σε ελάχιστη ώρα πρόβαλλε στην οθόνη του υπολογιστή η «απάντηση»: «Η Αριστερά και το Ολοκαύτωμα της λογικής» – το κείμενο αναρτήθηκε στο site INFOWAR του Άρη Χατζηστεφάνου.

Ημερίδα ΥΜΑΘ για την ανάπτυξη και τις υποδομές στη Βόρεια

Ημερίδα με τίτλο: «Ανάπτυξη και υποδομές στη Βόρεια Ελλάδα» διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο Porto Palace (περιοχή Σφαγεία), το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.
Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι το εξής:
18.00-18.30: «Το μοντέλο ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα»
Εισηγητής: Θεόδωρος Καράογλου-Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.
18.30-19.00: «Οι υποδομές στο επίκεντρο της ανάπτυξης»
Εισηγητής: Στράτος Σιμόπουλος-Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος.

Συμβουλές Περιφέρειας για την μηνιγγίτιδα

Λόγω της εμφάνισης κρούσματος βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε σχολείο της Θεσσαλονίκης και προκειμένου να ενημερωθούν έγκυρα οι πολίτες, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

American Dream

O George Carlin ήταν ένας Αμερικανός κωμικός, συγγραφέας που ασκούσε κοινωνική κριτική και έκανε σάτιρα. Πέθανε το 2008. Απολαύστε το βίντεο. Είναι σαν να ζει και να μιλάει σε εμάς...είναι λιγάκι αθυρόστομος, αλλά...

Δήλωση ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

"Το τμήμα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς είναι στο πλευρό των αγροτών του Νομού μας και όλης της χώρας και στηρίζει τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους.
Η λύση είναι μόνο μία: Η κατάργηση του μνημονίου και η ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης που έχουν παραδώσει την αγροτική γη και κατ’ επέκταση όλη την χώρα στους δανειστές μας.
Μια άλλη πολιτική με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα, την ανασυγκρότηση του αγροτικού κόσμου μέσα από συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών μπορεί να γίνει πυλώνας ανάπτυξης για τη χώρα μας. Πρέπει να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης που μας κάνει κολίγους στην γη μας."

Δραστηριότητες του ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 πέντε τμήματα των Ακαδημιών του ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς αξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης.
Τα τμήματα ήταν :ΑΓΟΡΙΑ 1998, ΑΓΟΡΙΑ 2000-01, ΑΓΟΡΙΑ 2001-02, ΑΓΟΡΙΑ 2003-04 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1999-02.
Η εκδρομή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες έπαιξαν και διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα και παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και διάθεση.

Κεντρικός ομιλητής ο Φραγκούλης Φράγκος στην εκδήλωση Εθνικής Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας ανακοινώνει, ότι Κεντρικός Ομιλητής στην πανελλαδική εκδήλωση Εθνικής Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και ώρα 18.30 στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη θα είναι ο ο Στρατηγός εν αποστρατεία – συγγραφέας Φραγκούλης Φράγκος.

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς για την πρόληψη εξάπλωσης της λύσσας

Από την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και υπό την καθοδήγηση του Εντεταλμένου Συμβούλου του Δημάρχου Κιλκίς κου Τσαντάκη Δημήτριου, δυνάμει μιας σειράς σχετικών ανακοινώσεων από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: 

ΠΑΜΕ: «Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο και η προβοκάτσια της κυβέρνησης»

"Οι κατασκευασμένες κατηγορίες, η προβοκάτσια της κυβέρνησης με τις φωτογραφίες με τα στημένα σκηνικά που έδωσε στη δημοσιότητα, τρεις ώρες μετά τη βίαιη προσαγωγή των συνδικαλιστών - στελεχών του ΠΑΜΕ (προέδρων Ομοσπονδιών, σωματείων, μελών Δ.Σ.) και που έπαιξαν τα περισσότερα ΜΜΕ παρουσιάζοντάς τις ως αληθινές, θα πρέπει να καταδικαστούν από το λαό, τους εργαζόμενους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Νίκη του ΓΑΣΚ με Λουτράκι, το Σάββατο με Πανελλήνιο

Με εντός έδρας νίκη έκλεισε το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ., επικρατώντας του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 27-23. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν και με τρία τέρματα διαφορά λίγο πριν το τέλος ( 9-12 ), κυρίως λόγω των πολλών λαθών σε άμυνα και επίθεση.

«Έναρξη λειτουργίας κοινωνικού παντοπωλείου εμπόρων»

H ΕΣΕΕ, στην προσπάθειά της να συμβάλει στην ανακούφιση των εμπόρων που λόγω κρίσης, έχουν δει τις δουλειές τους να μηδενίζονται, τις υποχρεώσεις τους να αυξάνονται και τις οικογένειές τους να μένουν χωρίς τα βασικά αγαθά, έχει δημιουργήσει, με την συνεργασία και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το «κοινωνικό παντοπωλείο» των εμπόρων. 

Δυνατό τεστ για τους αθλητές αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς την Κυριακή στο Λιτόχωρο Πιερίας

Μια πρώτης τάξης ευκαιρία δίνεται στους αθλητές των μεγάλων αποστάσεων του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του επερχόμενου Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανωμάλου δρόμου αυτή την Κυριακή, αφού στο Λιτόχωρο Πιερίας θα διεξαχθεί ο Περιφερειακός ανώμαλος δρόμος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας . 

Διακρίσεις από τα “αστεράκια” του ΓΑΣ Κιλκίς στον ανώμαλο δρόμο του Λαγκαδά

Με την συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού αθλητών πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Λαγκαδά ο Περιφερειακός Ανώμαλος Δρόμος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία του Γ.Σ. Λαγκαδά και τον Δήμο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης με τη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών Λαγκαδά. 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν.4070/12

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει νέα άδεια Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι την 31-3-2013. Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος άδειας ( ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα. 

Επίσκεψη Τζιτζικώστα σήμερα και αύριο στο Κιλκίς

Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και αύριο Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013. 

Συνελήφθη 31χρονος για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών



Πρόκειται για τον ΚΟΥΡΕΑ Νικόλαο του Πολυζώη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.

Τρία Χρυσά και ένα Αργυρό Μετάλλιο για τον ΑΘΛΟ Κιλκίς στο Πρωτάθλημα ΤAE KWON DO της ΕΤΑΒΕ

Στις 26-27 Ιανουαρίου 2013 τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων της Ένωσης Βόρειου Ελλάδος της ΕΛΟΤ. 

ΔΗΜΑΡ: "Επαπειλούμενη υποβάθμιση Τελωνείου Κιλκίς"

"Τον τελευταίο καιρό εντείνονται οι ανησυχίες της κοινωνίας του νομού μας για ενδεχόμενη υποβάθμιση του τελωνείου Κιλκίς σε τελωνείο Β΄τάξης από τελωνείο Α΄τάξης που είναι σήμερα.
Τα οικονομικά στοιχεία του υπηρεσιακού απολογισμού του τελωνείου Κιλκίς για το έτος 2012 αποδεικνύουν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ότι μια ενδεχόμενη υποβάθμιση θα αποτελεί, όχι μόνο μια επιπόλαιη και ανεξήγητη με οικονομικούς όρους πράξη, αλλά και μια ενέργεια εξόχως καταστροφική για την παραγωγική δραστηριότητα του νομού Κιλκίς.

Μεγάλη βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο στην Αξιούπολη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του τμήματος Αργεντίνικου Τάνγκο Αξιούπολης το περασμένο Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη στο κεφέ-μπαρ «Λόφος». Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση με το αντίστοιχο τμήμα Τάνγκο του Λαγκαδά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο τεχνικής γυναικών από τη αξιόλογη δασκάλα και χορεύτρια Νάντια Χρονίδου.

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Δωρεά εις μνήμην Χατζηβασιλείου Βασίλη 
Μετά από σύσκεψη Διοικητικού Συμβουλίου και κατόπιν συνεννοήσεως με την Αντιπρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, κ. Χρύσα Χατζηβασιλείου, αποφασίστηκε να δοθεί χρηματικό ποσό εις μνήμην του εκλιπόντος Χατζηβασιλείου Βασίλη σε άπορες οικογένειες. Να ενημερώσουμε ότι την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σεβόμενο την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, δεν έστειλε στεφάνι.

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς καλεί τα τακτικά μέλη του στην 1η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6η Φεβρουαρίου 2013 στις 18:30 μ.μ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κιλκίς.
Θέματα της Γεν. Συνέλευσης 

1. Εισαγωγή προσφώνηση του προέδρου.
2. Οικονομικός απολογισμός έτους 2012.
3. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
4. Κοπή πίτας
5. Απολογισμός δράσεων και εξορμήσεων.
6. Ελεύθερη συζήτηση. Θέματα-Προτάσεις.