Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

"Είσαι ξεφτιλισμένος και καραγκιόζης" είπε ο Χαϊκάλης στον Άδωνι

Εκτός ελέγχου βγήκε σήμερα η κατάσταση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου μετά από έναν άγριο καβγά μεταξύ του Παύλου Χαϊκάλη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής της ΝΔ αποχώρησε από το πλατό.

Διανομή ειδών διατροφής «Χωρίς μεσάζοντες» στη Θεσσαλονίκη

Η Επιτροπή Κατοίκων Κέντρου Θεσσαλονίκης προχωρά στην 3η Διάθεση ειδών διατροφής «Χωρίς Μεσάζοντες – Από Όλους για Όλους» στην πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς (Αριστοτέλους και Εγνατία – πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου) την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2012 (10.00 – 14.00).

Ρεμπέτικη και λαϊκή βραδιά το Σάββατο στο Sisters


Εγκαίνια Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Παιονίας


Ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένας Βούλγαρος ήταν οι κλέφτες

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες που έλαβαν χώρα την 19/20.01.2013 στο Ελευθεροχώρι Πέλλας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων (ενός υπηκόου Βουλγαρίας 43 ετών, ενός ημεδαπού 24 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας 20 ετών), οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την 19/20.01.2013, αφού παραβίασαν διαδοχικά τρεις οικίες ημεδαπών αφαίρεσαν από αυτές τρόφιμα, εργαλεία και διάφορα είδη.

Έπιασαν στους Ευζώνους Κιλκίς Πακιστανό διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (25.01.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος Πακιστάν 33 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο πέντε μη νόμιμων μεταναστών, από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 

Παραστατίδης: «Θλιβερή εικόνα στη Βουλή. Γιατί αρνήθηκα να συμμετέχω στην ψηφοφορία»

"Θα προσπαθήσω να πω την άποψή μου και τις θέσεις μου σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ και την διαδικασία ψηφοφορίας στη Βουλή για την παραπομπή όσων πολιτικών προσώπων έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση αυτή. 

Η Αλέκα για την κόντρα Αντώνη και Αλέξη είπε...

«Πρέπει να μπει ένα τέρμα σε αυτό το παιχνιδάκι ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ, με κασέτες, βιντεοσκοπήσεις, non paper, απομαγνητοφωνήσεις. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για το λαό και αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία και βγαίνει και από τις τελευταίες κινητοποιήσεις είναι ο λαός να ανασυνταχθεί να ξέρει ότι έρχονται πολύ χειρότερα μέτρα. Ας μην ελπίζει στον καλό κύριο Τόμσεν, όπως ακούμε τώρα τελευταία. Ο αγώνας πρέπει να είναι συστηματικός, σχεδιασμένος, μελετημένος, ακριβώς για να μην μπορεί ο αντίπαλος να τον ευνουχίσει και να τον τσακίσει». 

ΕΝΩΠΚΑ ν. Κιλκίς για τα «Κινήματα χωρίς μεσάζοντες»

Η θέση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών ν. Κιλκίς είναι ότι οι Δήμοι δεν χρειάζεται να μπερδεύονται στις διαδικασίες "χωρίς μεσάζοντες" που είναι εξωθεσμική διαδικασία..αλλά να φροντίσουν τις λαϊκές τους αγορές... και να πετύχουν με θεσμικό τρόπο το ίδιο και καλύτερο συνεχόμενο αποτέλεσμα.
Έτσι πιθανά δε θα είχαμε κρούσματα διάθεσης ακατάλληλων λαδιών... γιατί ο προμηθευτής θα ήξερε ότι δεν θα ξαναερχόταν στην αντίστοιχη Λαϊκή. Τώρα εμφανίστηκε μια φορά... κι εξαφανίστηκε..

Αποκαταστάθηκε από τις 11:50' η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό

Ανακοινώνεται ότι από ώρα 11:50΄ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον οδικό άξονα Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Θεσσαλονίκης (ύψος Κουλούρας Ημαθίας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, η οποία είχε διακοπεί λόγω κινητοποιήσεων αγροτών μελών αγροτικών συνεταιρισμών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω κινητοποιήσεων των αγροτών

Λόγω κινητοποιήσεων αγροτών μελών αγροτικών συνεταιρισμών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και συμβολικής κατάληψης οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον οδικό άξονα Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Θεσσαλονίκης (ύψος Κουλούρας Ημαθίας), γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας ως εξής:
· προς Θεσσαλονίκη από τον κόμβο Βέροιας μέσω της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βέροιας και
· προς Κοζάνη από τον κόμβο Νησελίου μέσω της Π.Ε.Ο..
Παρακαλούνται οι οδηγοί να κινούνται με προσοχή και συμμορφούμενοι με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πώς θα γίνει η αξιολόγηση 25.000 δημοσίων υπαλλήλων - Τα κριτήρια για τις μετακινήσεις

- Από “κόσκινο” θα περάσουν πτυχία και προσόντα
- Χωρίς εξαίρεση η αξιολόγηση των υπαλλήλων
- Μέσα στο Φεβρουάριο θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο
- Σε τρία επίπεδα θα γίνει η όλη διαδικασία

Νότης Μαριάς: «Η τρόικα και το Μνημόνιο οδηγούν τον ελληνικό λαό σε ανθρωπιστική κρίση»

Μιλώντας την Πέμπτη 24/1/2013 στο Στρασβούργο στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης Μαριάς κατήγγειλε την τρόικα η οποία έχοντας επιβάλλει το αντικοινωνικό Μνημόνιο οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση. 

Έτοιμάζεται ο ΓΑΣΚ για τους αγώνες με τον Ποσειδώνα και Πανελλήνιο

Με μια προπόνηση σλημερα Σάββατο θα συνεχίσει να προετοιμάζεται η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. για τους εντός έδρας αγώνες με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου τη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και τον Πανελλήνιο το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Μετά την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του Φοίβου στη Θεσσαλονίκη, οι κιλκισιώτες θέλουν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου τη Τετάρτη και να ξεκινήσουν με το δεξί το δεύτερο γύρο το Σάββατο. Άπαντες βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση, όντας έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση της νίκης. Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα

"Κύριε Μπουτάρη, η συμφιλίωση δεν γίνεται με μονομερείς αναληθείς δηλώσεις"

Γράφει ο Γεώργιος Παρχαρίδης
Καθηγητής Ιατρικής
Πρόεδρος Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Έχω διαβάσει τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μπουτάρης σχετικά με την Π.Ο.Ε. Επειδή η πλειονότητα των σχολίων του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και την αλήθεια και για να αποφευχθεί η παραπλάνηση και η ψευδής πληροφόρηση του υπερήφανου λαού της Θεσσαλονίκης δηλώνω τα κάτωθι: