Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013


Συνελήφθησαν 3 άτομα για αρπαγή βρέφους 3 ημερών

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (18-01-2013) στην περιοχή της Μενεμένης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρεις (3) ημεδαποί (1 άνδρας – 2 γυναίκες), ηλικίας 39, 30 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων», καθώς επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 33χρονου ημεδαπού , έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης της χώρας, για «Ηθική αυτουργία σε αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία».

Κραυγή μαθήτριας σε έκθεση: "Θέλω μόνο να έχουμε ψωμί να φάμε"

- Πάνω από 100 μαθητές πάνε νηστικοί στο σχολειο
- Στοιχεία σοκ από την 'Ενωση γονέων
- Τραγική κατάσταση στο Δημοτικό σχολείο Ασπροχώματος. Ένα στα δύο παιδιά δεν έχει χρήματα ούτε για ένα κουλούρι!
- Έκκληση στους επαγγελματίες της πόλης προκειμένου να προσφέρεται δωρεάν δεκατιανό στα υποσιτισμένα παιδιά

«Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012» από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012». Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη δράση σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ..

Επίσκεψη του Πολιτικού Διοικητού Αγίου Όρους στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας

Τό Ἱερό Κοινόβιον Ὁσίου Νικοδήμου, Μετόχιον τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Σίμωνος Πέτρας Ἁγίου Ὄρους, ἐπισκέφθηκε ὁ Πολιτικός Διοικητής τοῦ Ἁγίου Ὄρους κ. Ἀρίστος Κασμίρογλου, τήν Τρίτη 15-1-2013. 

Το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται το Σάββατο στο Stretto Κιλκίς


Ημερίδα για τις σύγχρονες εξελίξεις στη διατροφή με συμμετοχή της κιλκισιώτισσας διαιτολόγου Ασημένιας Καναρίδου


Τον συνέλαβαν διότι είχε ηρωίνη, χασίσι και μεθαδόνη

Στις 18.01.2013 το απόγευμα στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, συνελήφθη κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε (9,4) γραμμάρια ηρωίνης, μία συσκευασία που περιείχε (6) γραμμάρια κάνναβης και ένα μπουκαλάκι που περιείχε (18) γραμμάρια υγρής μεθαδόνης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

6ος διαγωνισμός παρασκευής πιροσκί στην Ευκαρπία Κιλκίς

Την Σαββάτο 18 Μαΐου του 2013 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί ο 6ος διαγωνισμός παρασκευής πιροσκί. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος να το δηλώσουν στα τηλέφωνο 2341075885 ή 6972428880 μέχρι 20 Μαρτίου του 2013. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να αποτελούν ομάδα από όσα άτομα επιθυμούν η να είναι μέλη Συλλόγων.

Δωρεάν εμβολιασμοί για τη γρίπη, σε απόρους και ανασφάλιστους

Από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την πρόληψη της εποχικής γρίπης: