Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Νέα διοίκηση στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Νίκος Αμοιρίδης του Γεωργίου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου απολογισμού, συνόψισε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου, στην πενταετή του θητεία στη θέση του προέδρου και έδωσε το έναυσμα για την ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου προτρέποντας τα νεότερα σε ηλικία μέλη του συλλόγου να αναλάβουν διοικητικές θέσεις, δηλώνοντας πως ο ίδιος και τα απερχόμενα μέλη θα είναι πάντα δυναμικά δίπλα τους σε ενεργό ρόλο, σε όλες της δράσεις και προσπάθειες της νέας διοίκησης.

Αρτοκλασία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2012 ώρα 10.00 το πρωϊ θα τελεστεί αρτοκλασία στην εκκλησία της Παναγίας λόγω της εορτής του Αγίου Ευγενίου Τραπεζουντίου που ο Σύλλογος φέρει το όνομά του.

Έπιασαν δύο Ρουμάνους με 1700 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (12.01.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο υπήκοοι Ρουμανίας 20 και 27 ετών για λαθρεμπόριο τσιγάρων.  Ειδικότερα, στο Λευκώνα Σερρών, σε αστυνομική έρευνα του οχήματος που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, βρέθηκαν πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.  Συνολικά κατασχέθηκαν (1.790) πακέτα τσιγάρων, τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών.  Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Σκοτώθηκε 39χρονος σε τροχαίο

Στις 12.01.2013 το μεσημέρι στο 84χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (ύψος Νεοχωρίου Χαλκιδικής), το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας Χαλκιδικής.

Από τα 15 στο χασίσι

Στις 12.01.2013 το μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, τρεις ημεδαποί 20, 15 και 46 ετών για ναρκωτικά. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του 15χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την προμηθεύτηκε από τον 20χρονο. Σε αστυνομική έρευνα της οικίας των 20χρονου και 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) συσκευασίες με κάνναβη. Συνολικά κατασχέθηκαν (5) συσκευασίες με κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (84,2) γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Διατροφή των παιδιών στο σχολείο. Τί πρέπει να προσέξουμε;

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Οι διακοπές των γιορτών τελείωσαν και οι μαθητές επέστρεψαν και πάλι στο σχολείο. Εμείς ως γονείς οφείλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας και να επιμεληθούμε και πάλι την διατροφή των παιδιών μας. Η διατροφή των παιδιών σχολικής ηλικίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοσή τους και κατ' επέκταση στην υγεία τους.

«Ανεπίτρεπτη η αλαζονεία προς τον ελληνικό λαό»

Περισσότερη αλληλεγγύη προς την Ελλάδα ζητά από τη Γερμανία ο Πέερ Στάινμπρουκ, υπογραμμίζοντας σε άρθρο του ότι η γερμανική αλαζονεία δεν συνιστά την προσήκουσα συμπεριφορά ειδικά έναντι του ελληνικού λαού.