Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

To γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis συμμετείχε στους επαγγελματικούς αγώνες Max Pain

Στους επαγγελματικούς αγώνες Max Pain συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του Κinesis-Gym, το Σάββατο 7/12 στη Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν ο εκπαιδευτής του γυμναστηρίου Γιαννακίδης Αντώνης, που αγωνίστηκε στο grappling και ο αγώνας του έληξε ισόπαλος και ο Καρακασίδης Γιώργος, που αγωνίστηκε σε έναν αγώνα grappling τον οποίο και κέρδισε και σε έναν αγώνα kick boxing K1 στον οποίο έχασε στα σημεία στον 4ο γύρο, τον γύρο της παράτασης.
Το πρωί προηγήθηκε διασυλλογικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχε άλλη μία αθλήτρια του γυμναστηρίου, η Ποζίδου Νίκη η οποία αγωνίστηκε στο άθλημα του kick boxing, με μια πολύ καλή παρουσία αλλά έχασε στα σημεία. Την αποστολή συνόδευε και ο άλλος εκπαιδευτής του γυμναστηρίου, Χασίδης Κώστας ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του. 

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές Γιαννακίδης και Καρακασίδης αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο άθλημα του Grappling, με σκοπό να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις ώστε να ενταχθεί το Grappling στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του γυμναστηρίου. Το γυμναστήριο Kinesis-Gym θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του, τον κύριο Κατσιάνο Κώστα, αντιπρόσωπος της εταιρείας καλλυντικών Bionike και τον κύριο Τσάλα, αντιπρόσωπο της εταιρείας Force 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.