Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Test event του Kilkis Semimarathon από τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς



Με μεγάλη επιτυχία και αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το test event του Kilkis Semimarathon. Αθλητές από τις γύρω περιοχές αλλά και από ...Αθήνα, είχαν την ευκαιρία να τρέξουν την διαδρομή του περσινού αγώνα αλλά και τα νέα μονοπάτια που έχουν προστεθεί. Στον ανεπίσημο αυτό αγώνα, υπήρχαν τα πάντα, νούμερα, χρονόμετρα, 3 σταθμοί ανεφοδιασμού και κυρίως γιορτινή διάθεση. 

Στον πλούσιο μπουφέ που ακολούθησε μετά τον τερματισμό, οι συμμετέχοντες εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την διαδρομή η οποία αν και όχι ιδιαίτερα απαιτητική, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών με τις συνεχείς εναλλαγές υψομέτρου και τεραίν.

 Η μέρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στο σπήλαιο του λόφου του Αγίου Γεωργίου και ενθουσιάστηκαν με το ταξίδι σε χρόνους που δεν μετριούνται σε ώρες, όπως οι επιδόσεις τους, αλλά σε εκατομμύρια χρόνια. 

Όλοι τιμήθηκαν με αναμνηστικό μετάλλιο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 4 Μαΐου στον κανονικό Kilkis Semimarathon. 

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια μας για την ανάδειξη της περιοχής μας και την διαφύλαξη του φυσικού της πλούτου.

Χρόνια Πολλά με υγεία και ...καλή δύναμη σε όλους

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς.
    Χριστουγεννιατικη ατμόσφαιρα, καταπληκτικός καιρός, πανέμορφη διαδρομή που κατέπληξε τους αγωνιζόμενους, επικοδομητική η επίσκεψη στο σπήλαιο Κιλκίς.
    Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εθελοντές - μελη του για την πολύτιμη βοήθεια τους, το Ε.Κ.Α.Β για την ετοιμότητα του, την ομάδα διάσωσης Κιλκίς, την Πολιτική Προστασία ''Μακεδονία'' καθώς και τους χορηγούς ''Ηλιόσπορο'' - Ξηροί καρποί, ''Η Γωνία'' ζαχαροπλαστείο, ''Νικολαίδης'' κρεοπωλείο.
    Ραντεβού στις 4 Μαϊου στον κανονικό αγώνα του ορεινού ημιμαραθωνίου 21 χλμ καθώς και του λαϊκού αγώνα 5 χλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.