Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Φιλανθρωπική παράσταση στη Θεσσαλονίκη, υπέρ του "Βηματίζω" Κιλκίς από τον Θεατρικό Σύλλογο «Ουρανός με αστέρια» (ΟmA)!

Τέτοιες ημέρες όλοι νιώθουν ότι κάτι πρέπει να δώσουν. Άλλοι δώρα, άλλοι, τρόφιμα, άλλοι χρήματα, άλλοι ίσως και τίποτα... Κάποιοι όμως δίνουν στον συνάνθρωπο, ότι σημαντικότερο έχουν: Την ψυχή τους !
Η σκηνοθέτης και παραγωγός Άντα Τσεσμελή-Έντουαρντς και ο συγγραφέας του έργου Γιώργος Οικονομίδης μας προσκαλούν στην εξαιρετική παράσταση με τίτλο «2050» στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013.. Συντελεστές είναι ο θεατρικός σύλλογος «Ουρανός με αστέρια» (OmA), ενώ μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί υπέρ του συλλόγου ΑμεΑ "Βηματίζω" Κιλκίς.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ

Ελλάδα 2050.Στη χώρα μας δεσπόζει ένα καθεστώς δικτατορίας που επιβλήθηκε 30 χρόνια πριν ως αποτέλεσμα των κακών πολιτικών επιλογών αλλά και των άθλιων κοινωνικών συνθηκών που επικράτησαν την δεκαετία που προηγήθηκε.


Το υπάρχων καθεστώς επέβαλλε ένα μοντέλο του οποίου η δομή στηρίχτηκε στους πλούσιους που έχουν την εξουσία και τους λαϊκούς που είναι η πλειοψηφία και ζουν κάτω από χρόνια καταπίεση.

Ηγεμόνας της χώρας ο πρόεδρος Ιωάννης μεγαλωμένος σ' αυτό το σύστημα αισθάνεται ασφαλής σ' αυτό και πράττει με την ανάλογη αίσθηση δικαιοσύνης επηρεαζόμενος πάντα από το δολοπλόκο στρατηγό Μαυρίκιο.

Η σύζυγος του προέδρου Φαιδώρα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό ενώ η σύζυγος του στρατηγού Σμαράγδα καλύπτει ένα άλλο.
Οι ιστορίες αυτών των ισχυρών ανθρώπων μπλέκονται περίτεχνα με τις ζωές κάποιων λαϊκών κι' όλα αυτά λαμβάνουν μέρος με φόντο μια επανάσταση που είναι έτοιμη να ξεσπάσει.
«Άγριο λιοντάρι η Ελλάδα, κανένα τσίρκο σφετεριστών δεν μπόρεσε να τη δαμάσει!»

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν από τις 6 Δεκ, ("Λάμψη", ορφανοτροφείο "Μέλισσα" "ΚΑΠΠΑ 2000", σύλλογος "κάτι άλλο") ενώ σήμερα Παρασκευή 13 Δεκ η παράσταση θα δοθεί υπέρ του 5ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, και ακολουθούν : Σάββατο 14 Δεκ (Γηροκομείο "Αγ. Παντελεήμονας" ), Κυριακή 15 Δεκ (ΟmA), Παρασκευή 20 Δεκ. OmA), Σάββατο 21 Δεκ (Σύλλογος «Βηματίζω» Κιλκίς) και τελευταία παράσταση Κυριακή 22 Δεκ (ΟmA).

Ειδικά για την παράσταση του συλλόγου "Βηματίζω" 21 Δεκ, υπάρχει η δυνατότητα για όσους διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, να προμηθευθούν εισιτήρια από το ταξιδιωτικό γραφείο Choice Travel Ζεύξιδος 1 και Ικτίνου στο κέντρο της πόλης τηλ 2310220104

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.