Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Οι LIFELIKE PORTRAIT επιστρέφουν στο Eightball Club Livestage στις 26 Δεκεμβρίου 2013








Οι LIFELIKE PORTRAIT επιστρέφουν στο Eightball Club Livestage στις 26|12 κλείνοντας τις live εμφανίσεις τους για το έτος 2013!Αναδιαπραγματευόμενοι τις συμβάσεις του post rock, οι Θεσσαλονικείς διατηρούν την επί της ουσίας βόρεια ηχητική ταυτότητα, χρησιμοποιώντας παράλληλα την απλή, άμεση διαλεκτική του τραγουδιού, σε μια πρόταση που διαθέτει τόσο τη σαφήνεια κάποιας μορφής συναισθηματικού εναλλακτικού rock, όσο και την ατμοσφαιρικότητα που προσδίδουν τα απανταχού, ποικίλων θερμοκρασιών ηχοχρώματα.


Οι Lifelike Portrait είναι δημούργημα του Γιώργου Βασίλα, βασικού συνθέτη, εμπνευστή, και κιθαρίστα του σχήματος. Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις τους, που τους έβαλαν στο μουσικό χάρτη της πόλης ως μια από τις πιο αξιόλογες μουσικές προτάσεις, αποτυπώνουν τη δουλειά 3 ετών πειραματισμού και αναζήτησης σε δέκα συνθέσεις, η καθεμιά από τις οποίες ακούγεται τόσο αυτόνομα, όσο και ως παράγραφος του κεφαλαίου που ονομάζεται Closure 1.

Οι LIFELIKE PORTRAIT θα παρουσιάσουν καινούριο οπτικοακουστικό και χοροθεατρικό υλικό, καθώς και νέα κομμάτια που αποτελούν την έναρξη του closure II.

Line up:

• Raxil (Vocals)
• Ilias Petridis (Sequencing-Synth)
• John Bellos (Bass)
• Babis Petsinis (Drums)
• George Vasilas (Guitar)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.