Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Kukkiwon Special Promotion Test In Europe, στο Sindelfingen Γερμανίας

Η παγκόσμια ακαδημία Kukkiwon στο πλαίσιο της προώθησης για ομογενοποίηση των κατόχων DAN και την πιστοποίηση με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο Sindelfingen Γερμανίας στις 22-23-24 Νοεμβρίου 2013, σε συνεργασία με την ETU, σεμινάριο και εξετάσεις DAN στον ανάλογο βαθμό που ανήκε ο κάθε ένας πριν το 2012, με πλήρη πρωτόκολλο Kukkiwon και κάμερα για ταυτοποίηση.
Η έναρξη ήταν από την Ευρώπη και θα συνεχίσει σε άλλες ηπείρους.

Οι υποψήφιοι ανερχόταν στους 140 και εξετάστηκαν για τους βαθμούς Instructor 4ο Dan-Master 5ο και 6ο Dan και για Grand Master 7ο Dan και άνω.

Σε αυτή τη διαδικασία συμμετείχαν από την Ελλάδα για 7ο Dan οι: Πεχλιβάνης Ιωακείμ του Α.Σ. Χουαράνγκ ( μαχητές ) Θεσ/νίκης και Γκόβας Ιωάννης του Α.Σ. Jaguar Αθήνας. Για τον τίτλο Master οι : Λεμονίδης Γεώργιος του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς και Μαυρόπουλος Ηλίας του Α.Σ. Jaguar Αθηνών. Υπεύθυνος εξεταστικής επιτροπής ήταν ο Master YJ NA. Το προπονητικό πρόγραμμα κάλυψαν οι Grand Master Park Soo-Nam και Ikpil Kang.

Αυτή τη μεγάλη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος ETU Αθανάσιος Πραγαλός, ο άνθρωπος που συμβάλει ενεργά για την αναβάθμιση του ολυμπιακού αθλήματος Tae Kwon Do wtf ανά τον κόσμο. Επίσης είναι μεγάλη τιμή για το ελληνικό Ταε Κβον Ντο να υπάρχουν προπονητές με τόσο μεγάλο τίτλο, του Grand Master, επισφραγίζοντας την μακροχρόνια ιστορία τους στο άθλημα.

Οι ηθικές αξίες είναι όλος ο πλούτος συνοδευόμενες με πλήρη διαφάνεια και νόμιμες διαδικασίες για όλα τα επίπεδα και κατηγορίες.

Ευχαριστημένοι δήλωσαν οι προπονητές για την άψογη διοργάνωση και τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων αποκομίζοντας ιδιαίτερη εμπειρία από τη μεγαλύτερη αρχή του αθλήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.