Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Με μετάλλια ο Α.Σ. Άθλος Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ στον Άγιο Παντελεήμονα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων Ε.Ο.Μ.Α. Η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα την μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος με αγώνες έως αργά το βράδυ. Από το Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος με τους παρακάτω αθλητές.

Τον Ασίκη Στάθη ηλικία 25 ετών κιλά – 74 κατάταξη οκτάδα,
Κηπουρό Κων/νο ηλικία 15 ετών κιλά -77 κατάταξη τριάδα με αγώνα μπαι, Κερεμίδη Θεόδωρο ηλικία 17 ετών κιλά -73 Τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Μαυροειδή Βασίλη ηλικία 13 ετών κιλά – 56 κατάταξη πρώτη θέση, 
Δορδανά Ρένα ηλικία 45 ετών κιλά – 45 Δεύτερη θέση αργυρό μετάλλιο,
Μανιου Καλυψώ ηλικία 21 ετών κιλά – 45 Δεύτερη θέση αργυρό μετάλλιο, Πανάγου Ελευθερία ηλικία 22 ετών κιλά -55 Δεύτερη θέση αργυρό μετάλλιο. 

Οι αθλητές Μιχάλης Αλέξης και Ιωαννιδης Γιάννης ακυρώθηκαν από την κλήρωση λόγω μη προσέλευσης στην ζύγιση. Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος και ο αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών τους και τους ευχήθηκαν καλή συνεχεία με νίκες .Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας για την συνεισφορά τους και κάλυψη μέρους των εξόδων και της συμμετοχής των αθλητών μας .

Ο Πρόεδρος, ο Προπονητής και το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος εύχονται σε όλους τους αθλητές και στους γονείς τους καλές Γιορτές.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.