Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

"Η εν ενεργεία τοπική αυτοδιοίκηση στο Κιλκίς παίζει και πάλι τα ψηφοθηρικά της παιχνίδια"

Υπογράφει η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής κίνησης "Αλλά...ζω - Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής"
"Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς, συνεδρίασε στην αίθουσα του Δ.Σ. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και η επανασύνδεση ρεύματος σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά που τους είχε γίνει διακοπή λόγω χρεών προς τη Δ.Ε.Η.

Καθώς είχαμε διαπιστώσει ότι υπάρχει σχετική ανακοίνωση στο διαδίκτυο με την οποία καλούνται, όσοι πολίτες έχουν υποστεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, να προσέρχονται στο γραφείο της ιδιαιτέρας του εν αργία δημάρχου, για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για επανασύνδεση, τέθηκαν οι ερωτήσεις:

1. Πώς γίνεται η ιδιαιτέρα γραμματέας του εν αργία δημάρχου, να είναι αρμόδια για την συγκεκριμένη διαδικασία;

2. Σύμφωνα με την κοινή λογική θα έπρεπε να ασχοληθεί το αντίστοιχο γραφείο της πρόνοιας, γιατί δεν συμβαίνει αυτό;

Και βέβαια η αντιμετώπιση των μελών της δημοτικής κίνησης “Αλλά...ζω - Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής”, ήταν εντελώς απαξιωτική από μέρους του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιαννόπουλου, αφού με μεγάλη δυσκολία μας έδωσε τον λόγο να τοποθετηθούμε, αλλά και ουσιαστική απάντηση δεν πήραμε.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η εν ενεργεία τοπική αυτοδιοίκηση παίζει και πάλι τα ψηφοθηρικά της παιχνίδια, πατώντας επάνω στις απίστευτα επώδυνες στιγμές που βιώνει ο λαός.

Η δημοτική κίνηση “Αλλά...ζω - Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής” συνεχίζοντας τις ενέργειές της, καλεί τα μέλη της και όλους όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος, στην συζήτηση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, για να οργανώσουμε τις ομάδες δράσης που θα ασχοληθούν με τις θεματικές ενότητες του προγράμματος."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.