Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Στην Παιονία η Αγαθοπούλου

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου η Ειρήνη Αγαθοπούλου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ N. Κιλκίς επισκέφθηκε τη Δ.Κ. Τούμπας προκειμένου να συναντηθεί με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δ. Σ. Τούμπας.Η βουλευτής συνομίλησε με τον Σ. Γονέων & Κηδεμόνων αλλά και με τους παρευρισκόμενους γονείς για το επικείμενο κλείσιμο του Δ. Σ. Τούμπας. Η απόφαση για το κλείσιμο του σχολείου είναι ειλημμένη από την κυβέρνηση, ενώ έχει ανασταλεί η εφαρμογή της για το τρέχον σχολικό έτος.
Η βουλευτής άκουσε τις προτάσεις των κατοίκων για την εφικτή αναβάθμιση του σχολείου προκειμένου αυτό να συνεχίσει να λειτουργεί.

Τάχθηκε στο πλευρό των γονιών και υποσχέθηκε ότι είναι κοντά τους σε οποιαδήποτε μορφή αγώνα, σχεδιάζοντας μια επόμενη συνάντηση όπου με γνώμονα τον εκπαιδευτικό χάρτη του Δ. Παιονίας να διεκδικήσουν μαζί τα αυτονόητα, δηλαδή παροχή δωρεάν παιδείας για όλους.


Επίσης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου η Ειρήνη Αγαθοπούλου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κ. Υ. του Νοσοκομείου Γουμένισσας παρευρέθηκε στην κινητοποίηση που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι για το επικείμενο κλείσιμο του Νοσοκομείου. 

Το Νοσοκομείο της Γουμένισσας, έρμαιο και αυτό της πολιτικής της μνημονιακής κυβέρνησης υποβαθμίζεται, απαξιώνεται και οδηγείται σε μαρασμό και τελικά σε κατάργηση λόγω έλλειψης σε ιατρικό προσωπικό και επισφαλών προγραμμάτων εφημέρευσης. 

Η βουλευτής παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στην σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή προ 15νθημέρου και τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων δηλώνοντας ότι θα αγωνιστεί μαζί τους προκειμένου να σταματήσει η συνεχιζόμενη υποβάθμιση των παροχών υγείας.

Στη συνέχεια πήρε μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας από εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής, που ακολούθησε στους δρόμους της Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.