Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Αποτελέσματα εκλογών για ην ανάδειξη των Οργάνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Με σημαντικές ανατροπές ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Οργάνων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Γενικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή) την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013.
Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες οι παρατάξεις Π.Α.Σ.Κ.-Δ.Υ. και Δ.Α.Κ.Ε.-Δ.Τ. χάνοντας μεγάλο μέρος της δύναμής τους απώλεσαν την πλειοψηφία στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά 41 Μέλη στο Γενικό Συμβούλιο (22 η Π.Α.Σ.Κ.-Δ.Υ. και 19 η Δ.Α.Κ.Ε.-Δ.Τ.) σε σύνολο 85.

Αναδείχθηκαν νέες δυνάμεις, όπως η «Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή», προερχόμενη κυρίως από συνδικαλιστές από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Ασφαλιστικών Ταμείων. 

Εκφράζοντας την επιτακτική ανάγκη να ξεπεράσουμε τις παθογένειες και να γυρίσουμε οριστικά σελίδα με στόχο την συγκέντρωση νέων υγειών δυνάμενων και το «άνοιγμα προοπτικών», καταδικάζοντας και απορρίπτοντας την πολιτική της συνθηκολόγησης, τη διαφθορά, την ιδεολογία της ανοχής στη βία και στη βαρβαρότητα του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου, κατάφερε να εκλέξει οκτώ (8) Μέλη στο Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Συγκεκριμένα, από τους 708 αντιπροσώπους που νομιμοποιήθηκαν και συμμετείχαν στο 35ο Τακτικό Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., εψήφισαν 694 αντιπρόσωποι και προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Π.Α.Σ.Κ.-Δ.Υ.:174 ψήφους, 22 Μέλη στο Γ.Σ. (4 Μέλη στην Ε.Ε.).

Δ.Α.Κ.Ε.-Δ.Τ.: 154 ψήφους, 19 Μέλη στο Γ.Σ. (4 Μέλη στην Ε.Ε.).

Αυτόνομη Παρέμβαση: 114 ψήφους, 14 Μέλη στο Γ.Σ. (3 Μέλη στην Ε.Ε.).

Δ.Α.Σ.-ΠΑ.Μ.Ε.: 91 ψήφους, 11 Μέλη στο Γ.Σ. (2 Μέλη στην Ε.Ε.).

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις: 68 ψήφους, 8 Μέλη στο Γ.Σ. (2 Μέλη στην Ε.Ε.).

Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή: 63 ψήφους, 8 Μέλη στο Γ.Σ. (2 Μέλη στην Ε.Ε.).

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: 10 ψήφους, 1 Μέλος στο Γ.Σ.

ΕΡΓ. Α.Σ. - ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: 8 ψήφους, 1 Μέλος στο Γ.Σ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 8 ψήφους, 1 Μέλος στο Γ.Σ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 2 ψήφους.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: 1 ψήφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.