Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Διαιτητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και της Α.Ι.Β.Α. οι Κιλκισιώτες Πουντζουκίδης και Μουτσάκης

Το Σάββατο και την Κυριακή 30/11 και 1/12 πραγματοποιήθηκε η Σχολή Διαιτητών, Κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε συνεργασία με της Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας A.I.B.A. Στην σχολή αυτή συμμετείχαν από το Κιλκίς οι Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και Μουτσάκης Αναστάσιος σε συνέχεια της προηγούμενης σχολής Διαιτητών Κριτών που είχε πραγματοποιηθεί πριν από δυο χρόνια από την Ε.Ο.Π.

Η σχολή είχε διάρκεια δυο ημέρες και οι υποψήφιοι διαιτητές εξετάστηκαν πρακτικά αλλά και θεωρητικά στους νέους κανονισμούς διαιτησίας της Α.Ι.Β.Α. που είναι και ο επίσημος φορέας παγκόσμιος για την πυγμαχία και ο μόνος που εγκρίνει επίσημα κάθε διοργάνωση πυγμαχίας, κάθε διαιτητή και κριτή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Μετά το πέρας της σχολής οι δυο Κιλκισιλωτες δήλωσαν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της σχολής και δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων που έχει ένα τέτοιο καθήκον όπως είναι του διαιτητή κριτή των αγώνων, πόσο μάλλον όταν αναγνωρίζεται και από έναν τόσο μεγάλο παγκόσμιο φορέα όπως η Α.Ι.Β.Α.

1 σχόλιο:

  1. Να συγχαρούμε και τον συνάδελφο γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Ππαπαδόπουλο (πρώτος από αριστερά), ο οποίος μετά από μια μεγάλη σταδιοδρομία στην Κολύμβηση (Πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης) εισέρχεται τώρα και στον δύσκολο χώρο της Διαιτησίας Πυγμαχίας. Καλή επιτυχία συνάδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.