Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Άποροι συμπολίτες μας ξεπερνούν τα όρια της σιτοδείας ακόμα και της ... αξιοπρέπειας"

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς υλοποιώντας σκέψεις και προτάσεις μελών του εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους και λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις άσχημες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας προέβη στην συγκέντρωση τροφίμων απευθύνοντας σχετικό μήνυμα στα μέλη του.


Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός μελών και όχι μόνο αφού τρόφιμα προσφέρθηκαν και από μη μέλη αλλά και από ανθρώπους της αγοράς τους οποίους και ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά.

Τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα διανεμήθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου 2013 από το γραφείο του συλλόγου σε ανθρώπους άμεσης ανάγκης πολλοί από τους οποίους έφτασαν αν δεν ξεπέρασαν τα όρια της σιτοδείας ακόμα και της ... αξιοπρέπειας.

Με την κίνηση μας αυτή φυσικά και δεν λύσαμε το οικονομικό πρόβλημα κανενός. Απλά θελήσαμε αφ' ενός να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και αφ' ετέρου λόγω του συμβολικού της χαρακτήρα να βρει και άλλους μιμητές.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που πρόσφεραν από το υστέρημα τους στο μέτρο των οικονομικών τους δυνατοτήτων.

Εξ' άλλου να μην ξεχνάμε ότι και οι συνταξιούχοι του Δημόσιου είναι από τους πρώτους που υπέστησαν τις άγριες περικοπές των συντάξεών τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.