Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν στο τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Η περίοδος μετεγγραφών ολοκληρώθηκε και τυπικά με την έγκριση των σχετικών πρακτικών από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Αρκετοί αθλητές επέλεξαν να αφήσουν τα παλιά τους σωματεία και να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού σε μια δύσκολη πραγματικά εποχή για τον Στίβο.
Για τον ΓΑΣ Κιλκίς η μεταγραφική περίοδος κινήθηκε και φέτος στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του συλλόγου που παραμένει αναλλοίωτη εδω και χρόνια και που εκφράζεται με το να παραχωρούνται μεταγραφές σε όσους επιθυμούν να συνεχίσουν αλλού αλλά και να πραγματοποιεί μεταγραφές αθλητών που θέλουν οι ίδιοι να έρθουν στην ομάδα.

Έτσι , τη φετινή χρονιά ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς ενισχύθηκε με τους Νίκο Ιωακειμίδη και τη Βικτόρια Γκλάντζενκο με μετεγγραφή από τον ΑΣ Αίας Κιλκίς και παραχώρησε την Βέρρα Αικατερίνη Φωτιάδου στον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης και τη Σοφία Σαββίδου και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στον ΑΣ Αίας Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.