Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

“Η Ιφιγένεια και ο Καλικάντζαρος” στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζουν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.30 και 18.00 (δυο παραστάσεις) στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς τη χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση “Η Ιφιγένεια και ο Καλικάντζαρος”
Μια Χριστουγεννιάτικη, διαδραστική παράσταση για μεγάλους και μικρούς, βασισμένη στο παραμύθι της Χρυσάνθης Τσιαμπαλή – Κελεπούρη σε θεατρική διασκευή Βαλεντίνο Βαλάση.

Η γάτα η Ιφιγένεια, η γιαγιά – Σοφία, οι καλικάντζαροι Αταξίμ και Σκανταλίμ και ένας…. απρόσκλητος επισκέπτης μπλέκονται σε αταξίες, παρεξηγήσεις και απρόσμενες ιστορίες, διδάσκοντας σε μικρούς και μεγάλους τις αληθινές αξίες της ζωής!!!

Eντυπωσιακά σκηνικά, φαντασμαγορικά κοστούμια και ειδικά εφέ και καταπληκτικές μουσικές συνθέτουν μια ΑΞΕΧΑΣΤΗ παιδική παράσταση!

Μια παράσταση που μας θυμίζει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας, αυτοβελτίωση και εξωτερίκευση των θετικών στοιχείων του χαρακτήρα μας!!!

Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική Επιμέλεια : Βαλεντίνο Βαλάσης

Παίζουν : Ευγενεία Μαντζιαφού - Χρήστος Κορδελάς – Μίμης Καπέρδος

Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.