Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τι πρέπει να ξέρετε για την απαγόρευση καπνίσματος

"Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου, ότι θα ξεκινήσουν έλεγχοι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα από τα αρμόδια όργανα υγειονομικών υπηρεσιών μαζί με το ένστολο προσωπικό της αστυνομίας για την εφαρμογή του νόμου 3868/2010 ΦΕΚ 129Ά(3-8-2010) (περί απαγόρευσης του καπνίσματος).

Σε όσους πωλούν προϊόντα καπνού & αλκοόλ σε ανήλικους επιβάλλεται πρόστιμο από 500 έως 10.000 ευρώ. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ξανά παράβαση σε επανέλεγχο το πρόστιμο διπλασιάζεται για κάθε παράβαση βάσει του αμέσως προηγούμενου επιβληθέντος προστίμου στον ίδιο χώρο ή στην ίδια επιχείρηση.


Σε περίπτωση διαπίστωσης τέταρτης παράβασης οι αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι αρμόδιες για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος προβαίνουν σε προσωρινή σφράγιση του καταστήματος για χρονικό διάστημα 10 ημερών.

Υποχρέωση όλων των μελών μας για το ίδιο όφελος των επιχειρήσεων μας η ανάρτηση πινακίδας (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ), την συνεχή ενημέρωση των πελατών μας & την συνεργασία με τα όργανα ελέγχου.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΥΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ &ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟ 2014"
Ο Πρόεδρος
Νίκος Τερζενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.