Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Λαπόρδας - Βεντούρης, σημειώσατε συνάντηση

Προς βελτίωση του Νοσοκομείου Γουμένισσας οδηγούν οι υποσχέσεις που απέσπασε ο Δήμαρχος Παιονίας από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Θρασύβουλο Βεντούρη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 3 Δεκεμβρίου.
Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Βουλευτής του Νομού κ.Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ τον κ.Λαπόρδα συνόδευαν η Αντιδήμαρχος Γουμένισσας κ.Μαρία Παλάνη, ο εκπρόσωπος των Ιατρών του νοσοκομείου κ.Νίκος Καπουτσής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ.Ξενοφών Παπαλέξης.

Στο Διοικητή μεταφέρθηκε το καθολικό αίτημα των δημοτών της Παιονίας σχετικά με την ανάγκη της αξιοπρεπούς λειτουργίας του νοσοκομείου, οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και ζητήθηκε η αλλαγή χρήσης τμήματος των κλινών (10 έως 15) της παθολογικής Κλινικής και η χρησιμοποίησή τους για την περίθαλψη χρονίως πασχόντων ασθενών.

Ο κ.Βεντούρης αποδέχθηκε το αίτημα για τους χρονίως πάσχοντες δεσμεύτηκε να ενισχύσει τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής με ένα ακόμα παθολόγο ιατρό και δήλωσε ότι συμφωνεί με την αναγκαιότητα ενίσχυσης του νοσοκομείου την οποία και θα υπερασπισθεί στο πλαίσιο που οι αρμοδιότητές του το επιτρέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.