Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Υπογράφει το Λ.Ε.Κ.
"Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2013, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο τα μέλη και τους χορευτές του όσο και τους φίλους του Λ.Ε.Κ. Με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Λ.ΕΚ. πραγματοποιήσαμε με απόλυτη επιτυχία διήμερη εκδρομή στην Οχρίδα (30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου), ομιλία με θέμα «Ορθοδοξία και οικογένεια» με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Θεοδωρίδη (4 Δεκεμβρίου), χριστουγεννιάτικο bazaar στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς (14 & 15 Δεκεμβρίου) και ημερήσια εκδρομή στα Τρίκαλα στο Μύλο των ξωτικών (15 Δεκεμβρίου).
Στις 23 Δεκέμβρη τα εφηβικά μας τμήματα συμμετείχαν στις δραστηριότητες του χριστουγεννιάτικου χωριού του Δήμου Κιλκίς λέγοντας τα κάλαντα και συγκεκριμένα της Ικαρίας. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 30 Δεκέμβρη 11.00 – 13.00 και 17.00 – 20.00 στο χριστουγεννιάτικο χωριό όπου θα βρισκόμαστε στο σπιτάκι των κατασκευών. Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας για να φτιάξουμε όμορφα στολίδια και κάρτες.

Λειτουργία γραφείων Λ.Ε.Κ.
Από τις 24 Δεκεμβρίου 2013 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2014 τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. θα παραμείνουν κλειστά. Από τις 7 Ιανουαρίου 2014 θα λειτουργήσουν και πάλι κανονικά. Τηλ. Επικοινωνίας: 2341027684."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.