Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Σάββα Παντελιάδη, καλώς ήρθες σπίτι!

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Κιλκισιακού πραγματοποίησε την Τρίτη ο Σάββας Παντελιάδης. Χρόνος προσαρμογής και βέβαια δεν χρειάζεται μιας και ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ομάδας. Η προπόνηση ήταν η τελευταία για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ για το 2013, και την Πέμπτη μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Ελευθερούπολης.
Βιογραφικό Σάββα Παντελιάδη
Ο Σάββας Παντελιάδης γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1977. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς το 1996.

Ακολούθησε ο Κιλκισιακός στον οποίο μέχρι το 2003 (το 2001-2002 αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου και Χανιά) έπαιξε σε 140 αγώνες πρωταθλήματος και 18 κυπέλλου σημειώνοντας 21 και 7 τέρματα αντίστοιχα. Έπειτα σε δύο χρόνια στην Καστοριά έπαιξε σε 58 αγώνες (Γ΄ και Β΄ Εθνική) πετυχαίοντας 18 τέρματα.

Στην Πελοπόννησο δημιουργόταν μια νέα δύναμη και ο Αστέρας Τρίπολης τον έκανε δικό του το 2005. Δύο συνεχείς ανόδους για την ομάδα της Αρκαδίας με πρωταγωνιστή τον Παντελιάδη που σε 51 συμμετοχές σκοράρει έξι φορές. Μάλιστα ήταν ο πρώτος Έλληνας παίκτης της Τρίπολης που χρίστηκε σκόρερ στην Super League.

Ακολούθησαν η Καβάλα, ο Θερμαϊκός Θέρμης και ο Μακεδονικός, και το 2010 επιστρέφει στο Κιλκίς. Σημειώνει 14 τέρματα και εν συνεχεία μεταπηδά στον Απόλλωνα 1926. Σε δυόμιση χρόνια πραγματοποίησε 42 συμμετοχές και χρίστηκε σκόρερ 3 φορές.

Κυρίες και κύριοι ο Σάββας Παντελιάδης και πάλι στον Κιλκισιακό! Σάββα καλώς ήρθες σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.