Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς για κομμένο ρεύμα καταναλωτών

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, με θέμα συζήτησης την ταχύτερη επίλυση του πολύ σοβαρού κοινωνικού προβλήματος των νοικοκυριών που τους έχει γίνει διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς δημοτικής αρχής οι κ.κ. Ευ.Μπαλάσκας και Κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, από πλευράς ΔΕΗ ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) κ. Γιώργος Ξανθός και ο υπεύθυνος δικτύου Ν. Κιλκίς κ. Αθανάσιος Σιδηρόπουλος, ενώ την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου εκπροσώπησε ο αρχιμανδρίτης Απ. Πορτοκαλίδης.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής: Όσοι οικιακοί καταναλωτές έχουν κομμένο οικιακό ρεύμα και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να προσέρχονται και να το δηλώνουν στον Δήμο Κιλκίς, στο κτίριο του Δημαρχείου στο γραφείο Δημάρχου, στην κα. Καναρίδου (τηλ. 2341352102), προσκομίζοντας εκκαθαριστικό, ταυτότητα και λογαριασμό ΔΕΗ. Επίσης, στο πλαίσιο της καλύτερης συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί Επιτροπή που θα αξιολογεί όλες εκείνες τις περιπτώσεις πολιτών που έχουν ανάγκη.

Κοινωνικό τιμολόγιο 

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται επίσης ότι, όσοι δημότες ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και επιθυμούν να ενταχθούν στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ, ηλεκτρονικά), μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλκίς, και ειδικότερα στα ΚΕΠ της πόλης του Κιλκίς, Μουριών, Μανδρών, Μαυρονερίου, Δοϊράνης, καθώς και στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα, προσκομίζοντας εκκαθαριστικό, ταυτότητα και λογαριασμό της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.