Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Με τον Π.Α.Ο.Κ για τη τρίτη θέση, ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. θα βρει στο δρόμο του ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς για την 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Η σημασία του αγώνα μεγάλη, καθώς με νίκη η ομάδα της πόλης μας θα προσπεράσει τους Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία και θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της ευρωπαϊκής εξόδου από τη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σημαντική αναμένεται η βοήθεια των φιλάθλων που στηρίζουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα τις προσπάθειες των αθλητών για τη κατάκτηση της νίκης. Διαιτητές του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο νέο Δ.Α.Κ. είναι οι κύριοι Θεοδοσίου και Χαρίτσος με παρατηρητή τον κύριο Βλάχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.