Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ο Α.Σ. 'Αθλος Κιλκίς" καλεσμένος του Best Fighters της Everlast

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ίσως η μεγαλύτερη διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα για το έτος 2013 από την εταιρία EVERLAST που ειδικεύεται στα αθλητικά είδη μαχητικών αθλημάτων.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Πάλε Ντε Σπορ ( Νίκος Γκάλης ) της Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης 21.00μ.μ . Η διοργάνωση αυτή περιείχε επαγγελματικούς αγώνες από όλα σχεδόν τα στυλ μαχητικών αθλημάτων όπως kick boxing / k-1 / M.M.A. με τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους αθλητές οι οποίοι επιλέχτηκαν μετά από ψηφοφορία και αγωνίστηκαν ο καθένας στο στυλ του προσφέροντας πλούσιο θέαμα. 

Επίσης σε αυτήν την διοργάνωση προσκαλέστηκαν αθλητές και παράγοντες για να βραβευτούν για την προσφορά τους στον χώρο. Οι προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το κατάμεστο στάδιο του Παλέ Ντε Σπορ κινήθηκε στους ρυθμούς των εντυπωσιακών αυτών αγώνων για ένα τετράωρο υπερθέαμα. Από την διοργανώτρια αρχή βραβεύτηκαν οι αθλητές Ζαμπίδης, Καπωνης και Αρναούτης γνωστοί σε όλους για την προσφορά τους στον χορό του Kick Boxing, Muay Thai και της Πυγμαχίας . 

Στην διοργάνωση αυτή προσκαλέστηκαν από το Κιλκίς και ο Πουντζουκίδης Κων/νος Πρόεδρος της W.A.K.F. (World all style Kick boxing Federation) για την Ελλάδα και ο Μουτσάκης Αναστάσιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μάχης Επαφής και στελέχη του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος ως επίσημοι καλεσμένοι και παράγοντες του χώρου. 

Μετά το πέρας των αγώνων ο Πουντζουκίδης Κων/νος μαζί με τον Μουτσάκη Αναστάσιο συναντήθηκαν με επαγγελματίες αθλητές αλλά και με τους διοργανωτές όπως τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να συζητήσουν για μελλοντική συνεργασία της W.A.K.F.HELLAS και της Ε.Ο.Μ.Ε. οπού και είναι εκπρόσωποι, ενώ παράλληλα δήλωσαν ότι, "όλη η διοργάνωση ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους παράγοντες του αθλήματος . Ήταν μια άρτια διοργάνωση με πολύ θέαμα και το ανάλογο κυρός που θα έπρεπε. Πιστεύω ότι η ανάπτυξη του αθλήματος έχει φτάσει σε πολύ υψηλα επίπεδα όπως της Ευρώπης και μπορούμε πλέον να σταθούμε αντάξια διπλά σε διοργανώσεις του εξωτερικού"







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.