Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή από το 6ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς


Μια πανέμορφη γιορτή ενόψει των Χριστουγέννων, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σχολείου, διοργάνωσαν οι γονείς του 6ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς το απόγευμα της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2013. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν η διασκέδαση, ο χορός, το τραγούδι, τα παιχνίδια και φυσικά... χαρούμενα παιδικά προσωπάκια.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ως εκπρόσωπος των γονέων η Βίκυ Τσομίδου, η οποία τους ευχαρίστησε για την παρουσία και τη στήριξή τους στο σκοπό της εκδήλωσης, που δεν είναι άλλος όπως τόνισε, από την οικονομική ενίσχυση του σχολείου για την κάλυψη αναγκών που προκύπτουν κατά καιρούς. Ακολούθως ευχαρίστησε τους χορηγούς της ημέρας.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, συμμετείχαν με παραδοσιακά κάλαντα η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου "ΑΡΜΟΝΙΑ" με τη δασκάλα τους Νατάσα Καβαδία, μαθητές του Αρμονικού Ωδείου Κιλκίς με τη υπεύθυνη του Ωδείου Ελπίδα Ιωαννίδου και τα γυμναστήρια KINESIS και ΕΥ ΖΕΙΝ με χορευτικά δρώμενα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η "Νεράιδα των Χριστουγέννων" που ανέλαβε τη διασκέδαση των παιδιών με διάφορα παιχνίδια και ζωγραφική προσώπου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κλαμπ "Μούσες" παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων των μικρών μαθητών, καθώς και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Κώστα Γιαννόπουλου, και με έναν πλούσιο μπουφέ με δεκάδες εδέσματα και γλυκίσματα, που παρασκεύασαν με πολλή αγάπη γονείς και δασκάλες των παιδιών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.