Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία»


Ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία».Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι πρέπει να προσέλθουν στη ΔΑΟΚ Κιλκίς μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2014 για την υπογραφή συμβάσεων.
Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με υπόδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Για τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι οι δικαιούχοι, δύνανται οι γεωργικοί σύμβουλοι ή οποιοσδήποτε τρίτος να υπογράψει τις συμβάσεις μόνο κατόπιν εγγράφου συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου και όχι με απλή εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια υπηρεσία.

Η μη προσέλευση ή η προσέλευση του υποψηφίου προς ένταξη για υπογραφή της σύμβασης μετά την παρέλευση της προθεσμίας συνεπάγεται μη ένταξή του στη δράση.

Για τις περιπτώσεις Ανωτέρας Βίας, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στην Υπηρεσία μέχρι και την προαναφερόμενη ημερομηνία αίτηση – δήλωση με τους λόγους αδυναμίας προσέλευσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία θα αποδεικνύουν την ανωτέρα βία. Σε αυτή την περίπτωση ως καταληκτική ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης ορίζεται η 20η Ιανουαρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -ΠΕ Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , Τηλ. 234135113-115-123-126 Ηλ. δ/νση : u12910@minagric.gr , u12911@minagric.gr , u12917@minagric.gr , u12922@minagric.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.