Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Εξετάστηκαν 100 γυναίκες για καρκίνο του μαστού

Η Κινητή Μονάδα του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο Κιλκίς το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Για την επίσκεψη της μονάδας συνεργάστηκαν, το νοσοκομείο, με πρωτεργάτη τον Κιλκισιώτη Διευθυντή Γ. Συμπιλίδη, και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών ν. Κιλκίς «Άγιος Ευγένιος».
Για την πραγματοποίηση της επίσκεψης ζητήθηκε η οικονομική αρωγή του Επιμελητηρίου Κιλκίς, αφού η οικονομική δυσπραγία λειτουργεί πλέον ανασταλτικά, έως απαγορευτικά για μετακινήσεις Μονάδων όπως η Κινητή του Θεαγένειου. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ανταποκρίθηκε στο αίτημα καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας της δεκαμελούς ομάδας του Θεαγένειου.

Οι υπεύθυνοι της Μονάδας με επικεφαλής τον κ. Συμπιλίδη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για την προσέλευση προς εξέταση. Να σημειωθεί ότι οι εξέταση γυναικών για καρκίνο του μαστού διήρκησε από τις 8.30 έως τις 15.00. Προσήλθαν για εξέταση περί τις 100 γυναίκες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.