Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη μαθητών της πρώτης τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στο Κέντρο Πρόληψης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΝΗΡΕΑΣ» επίσκεψη μαθητών της Α’ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στα πλαίσια του προγράμματος σεξουαλικής αγωγής με τίτλο: «Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι» που υλοποιείται στο σχολείο σε συνεργασία των εκπαιδευτικών και του ΝΗΡΕΑ. Στη συνάντηση συμμετείχαν 21 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί και τα θέματα που συζητήθηκαν με βιωματικό τρόπο ήταν η σεξουαλική συμπεριφορά και το πώς την αντιλαμβανόμαστε καθώς και τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις που σχετίζονται με αυτήν. Στη συνάντηση τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν τις απόψεις τους και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.