Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Με πρωτιά επέστρεψε το Kinesis-Gym

Από επίλεκτους επαγγελματικούς αγώνες Kyokushin Karate επέστρεψε το Kinesis-Gym με νίκη του Καρακασίδη Γεώργιου που αγωνίστηκε με έναν κατά πολλά κιλά βαρύτερο αθλητή και ταυτόχρονα αγωνίστηκε και στην κατηγορία των ανδρών παρόλο που είναι ακόμα έφηβος. Οι αγώνες διεξήχθηκαν στον Αλμυρό Μαγνησίας στης 17 Νοεμβρίου με διοργανωτή την ΒUDOKAI HELLAS. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερο υψηλό μιας και οι αθλητές προετοιμάζονται για αγώνες του εξωτερικού και έτσι δίνεται η δυνατότητα να ανέβει το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών. 

Οι αγώνες έγιναν μέσα σε ρίνγκ στα πρότυπα του εξωτερικού, το λεγόμενο Ring Karate με σκοπό την αύξηση της θεαματικότητας του αθλήματος. Στην αποστολή συμμετείχαν άλλοι δύο αθλητές ο Σάμης Χασάπης και ο Ρίτσιος Ιωάννης, οι οποίοι έδειξαν μία ικανοποιητική παρουσία αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον αγώνα τους. 

Την αποστολή συνόδευσε ο εκπαιδευτής ο κύριος Γιαννακίδης Αντώνης που έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τους αθλητές του. Το γυμναστήριο Kinesis-Gym θα ήθελε να ευχαριστήσει τον χορηγό της αποστολής κύριο Κώστα Κατσιάνο γενικό αντιπρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών BIONIKE η οποία έχει προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.