Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μετέστη σήμερα προς τας ουρανίους μονάς ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μαλάμης

Μετέστη σήμερα προς τας ουρανίους μονάς ο συνταξιούχος κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως μας πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μαλάμης, πλήρης ημερών (94 ετών), ο οποίος διετέλεσε εφημέριος σε πολλές ενορίες της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας και τα τελευταία χρόνια πριν την συνταξιοδότηση του στην ενορία του Σεβαστού. Ο μακαριστός πατήρ Κωνσταντίνος ήταν ένας εκ των παλαιοτέρων κληρικών της Μητροπόλεως μας αφού χειροτονήθηκε ιερεύς από τον μακαριστό Μητροπολίτη Ιωακείμ Σμυρνιώτη τη δεκαετία του 50’, την καταγωγή του ελκών από τα ορεινά χωριά της Ελασσώνας.

Τον μακαριστό χαρακτήριζε η βαθιά πίστη, η αφοσίωση στα εφημεριακά και λειτουργικά του καθήκοντα, η απλότητα, το ήθος, η καταδεκτικότητα του. Σε όποια ενορία και αν διακόνησε άφησε αγαθή μνήμη και πλούσιο πνευματικό έργο.

Αιωνία του η μνήμη. Ας έχουμε την ευχή του.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013, στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.