Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Άνετη επικράτηση του χειροσφαιρικού Γ.Α.Σ.Κιλκίς απέναντι στον Φοίβο Συκεών

Με μία εύκολη νίκη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς, αφού επικράτησε εντός έδρας του Φοίβου Συκεών με 30 -23. Οι Κιλκισιώτες μπήκαν δυνατά από την αρχή και με όπλο τους το πάθος και τη μαχητικότητα πήραν κεφάλι στο σκορ διατηρώντας μια διαφορά 4-5 γκολ, κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ στο 15-10. Η επανάληψη κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν και να γλυτώνουν από βαρύτερη ήττα αν οι γηπεδούχοι παρουσιάζονταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Στα θετικά του παιχνιδιού η προσέλευση του κόσμου, που δείχνει έμπρακτα την συμπαράστασή του στην προσπάθεια του τμήματος. 

Φίλαθλοι και ομάδα μαζί φαίνονται ικανοί να επαναφέρουν το τμήμα στο δρόμο των επιτυχιών και της πανελλήνιας ( και όχι μόνο ) καταξίωσης. Η σύνθεση και τα τέρματα του Γ.Α.Σ.Κ.:

Τζιώκας 1, Κυπραίος 4, Καλπακίδης, Δούγιας 4, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης, Χοτζούδης 1, Δημάκης 5, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος Π. 1, Παπαδόπουλος Θ. 2, Σισμανίδης 2, Μέγκας 3, Γρηγοριάδης 7, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.